Samovyléčení nádoru - příběh ze života č.1

6. 12. 2012 10:28:46
Ti Mayové měli nakonec přece jen pravdu... Něco končí a něco začíná. Je potěšující a fascinující pozorovat konec a zánik jedné velké epochy lidstva - konec Věku nemocí. Pomalu ale jistě odchází svět plný nemocí, strádání a bolestí, předčasného úmrtí. Člověk víc a víc poznává přírodu, přirozený přírodní životní styl a míří k budoucnosti, kdy doktoři a nemocnice nebudou již třeba...

Jako reakce na moje články Samovyléčení nádoru (1/3) , (2/3) a (3/3) mi v mailu přistál níže přetištěný mail, který s laskavým svolením autora přetiskuji včetně jména a mailové adresy. I pro mne osobně bylo překvapením z jaké strany ke mně přišel tento poznatek, o saunování jsem dosud nevěděl zhola nic...

************************************************************************

Michal Hovorka, Ing. (hovorka2008@volny.cz)

Zkušenost z rodiny

1. 12. 2012, 1:05:40

Komu: kunc.standa@seznam.cz

Dobrý den pane Kunci,
se zájmem jsem si pročetl Vaše povídání o léčbě rakoviny a mohu z vlastní zkušenosti potvrdit hlavně tu část, kdy hovoříte o funkci IS člověka při boji s touto chorobou.
Dovolte mi Vám napsat svoji osobní zkušenost se "zázračným uzdravením se" z rakoviny.
Můj prastrýc byl v šedesátých letech diagnostikován na karcinom jater, kategorie "neléčitelné". V podstatě pouze ležel (bylo mu asi 40) a doktoři mu dávali měsíce života. V naší rodině se o tom
mluvilo, a to hlavně kvůli faktu, že se "najednou" zázračně uzdravil.
V roce 83 na pohřbu jednoho člena naší rodiny jsem se dal do řeči s nenápadným človíčkem, který mě posléze začal lanařit do hokejového klubu Vrchlabí, když se dozvěděl, že jsem hokejový brankář.
Moje máma se ke mně přitočila a pošeptala mi, že to je ten strejda, co přežil svoji smrt. Nedalo mi to a na celou věc jsem se ho zeptal, a on mi o tom řekl asi toto:
Ležel jsem v nemocnici a věděl, že umřu. Měl jsem povoleny vycházky po areálu, když jem se cítil dost silný, tak jsem chodil. Jednou jsem došel až do míst, kde byla sauna s bazénem. Věděl jsem, že doktoři mi zakazovali jakoukoliv podobnou aktivitu, já měl ale hroznou touhu to vyzkoušet. Řekl jsem si, že tu saunu vyzkouším, a když pak nevyplavu, alespoň to budu mít zasebou.
Protože vyplaval a přežil, chodil do sauny čím dál tím častěji..... Ano, po několika měsících se na něj jezdily dívat kapacity z celé republiky, neboť se "zázračně" uzdravil. V podstatě nabudil svůj oslabený IS, který ho přírodní cestou odoperoval. To je, dle mého názoru, jediná možná cesta účinného boje s touto nemocí - vlastní imunitní systém. Je pravděpodobně jedno, jakou cestu si k tomu zvolíme, jestli saunu, pití šťáv, hladovku nebo něco jiného. Otázkou samozřejmě zůstává, zda jsme v dnešní době schopni trvale změnit životní styl, stravovací zvyky atd. I muj prastrýc nezapomněl dodat, že od té doby se neustále pravidelně saunuje, dokonce byl znám tím, že v zimě skákal po sauně do Labe.
Přeji Vám hodně štěstí a hlavně zdraví!
Michal Hovorka
**************************************************************************************
.... i jsem si o sauně něco nastudoval a můžu potvrdit a doporučit saunování jako velmi vhodný prostředek pro léčbu nemocí.
Pozitivní vlivy saunování :
1/ vystavení organismu vysokým teplotám, pocení
Jde de fakto o imitaci horečky. Jak už jsem v mojí knize "Sedm podmínek pro zdraví..." uvedl :

mýtus číslo 1 – nemoci vznikají z nedostatků

Nemoci nevznikají primárně z nedostatku něčeho dobrého v organismu, ale naopak z nadbytku něčeho špatného (tento nadbytek pak způsobuje sekundárně nedostatek nepostradatelných nutricií).

My jsme zvyklí, když „na nás něco leze“, ptát se všech v okolí „co mám na to vzít ?“ Neboli co dalšího mám „natlačit“ do těla, co by mi pomohlo zvládnout tu nemoc. Tady ale pes zakopaný není. Je nutno se naopak ptát:„Co mám vynechat ze své stravy? Co z toho, co jím, mi ubližuje?“ Chcete důkaz? Nejlepší metodou, jak se rychle vyléčit z jakékoliv nemoci, je půst. Ale pozor, půst neznamená jen „nebudu jíst maso“, půst znamená „budu konzumovat jen a pouze čistou vodu“. A přestože člověk po několik týdnů nepřijímá žádné živiny, ale taky zároveň žádné jedovaté látky, je vždy na konci správně provedeného půstu zdravější než na jeho začátku. S hladovkami u zvířat bylo již také provedeno nespočet vědeckých pokusů, vždy se stejným výsledkem. Hladovka zvířatům vždy prospěla

A rakovinné nádory jsou přímo učebnicovým příkladem nemoci z nadbytku.

Půst (či přesněji řečeno nechuť k jídlu) nasazuje příroda vždy v případě závažnějšího onemocnění, bohužel človek ve své hlouposti neumí zatím tyto přírodní signály přečíst. A tak nesmírné množství pacientů bylo zabito už jen tím, že jim bylo nuceno jídlo. Jenže organismus nejen, že potřebuje zabránit dalšímu přísunu imunitní systém zatěžujících látek (tedy jídlo, zejména to nezdravé) ale zbavit se i těch nežádoucích zbytků co již jsou v něm - vyvolá horečku. Horečka má bohužel v naší populaci "špatnou pověst" a přitom jde o přímo GENIÁLNÍ obrannou strategii našeho IS na zbavení se právě škodlivin viz můj článek Symfonie No. 1 Imunoviče Systema : Zánět

!!! TEPLOTU NIKDY NESRÁŽEJTE !!! Pracovali by jste tím PROTI svému imunitnímu systému. A zdravotní problém nevyřešili jen odsunuli.

Tedy - tak jako horečka i tato saunovací "imitace horečky" podporuje masivní export škodlivin z těla ven potem...

2/ masivní okysličení organismu

ANO, ANO, ANO, ANO, ANO - vo vo vo vo vo tom to je !!!!!!!!! :-) , budu ještě o nedostatečném okysličení hodně psát, začal jsem článkem Vila Tugendhat = počátek největšího novodobého průšvihu lidstva , další články budou následovat, případně vyhledejte v mé knize. Bohužel jsme za posledních cca. 100 let z prostředí v kterém trávíme 70-90% dne, tedy z našich interiérů, "dokázali" z 90-95 % vytlačit blahodárný záporně ionizovaný kyslík. A tedy všichni do jednoho trpíme slabým okysličením našich tělních tekutin. Trpíme kyselostí, nízkým pH.

Odcituji ze svého článku Samovyléčení nádoru (1/3) :

Tato opatření směřují prostě k tomu aby v ideálním případě člověk pobýval 24 hodin denně na dostatečně ionizovaném vzduchu, tj. s 1250 zápornými ionty/cm3. Za 24 hodin denně nadýchá 6-8 kg vzduchu, bude-li 100% z něj dostatečně záporně ionizovaného dojde k velmi prudkému okysličení a tedy alkalizaci těla (znáte ze své praxe - jsme zvyklý vyjít z budovy "okysličit si mozek", zůstaneme-li venku celý den okysličíme si celé tělo... :-)

Tedy - ano, vše co vede k okysličení organismu je žádoucí, tedy i sauna v tomto velmi pomůže.

3/ masivní tvorba protilátek

Ano, sauna dokáže (podobně jako půst) nesmírně restartovat a vybudit imunitní systém. A ten je pak dost silný a čilý aby nemoc zdolal. Jen bych doporučoval - čím víc těchto pomocníků našeho IS zapojíme "do akce" tím větší šance na vyléčení :

Přátelé - je to úžasné, dívejte se doširoka otevřenýma očima, žijeme ve vzrušující, historické době, která jednou bude v učebnicích. Odchází a končí Věk nemocí a o našich časech se v těchto učebnicích bude jednou psát "Doba, kdy člověk již kompletně poznal, pochopil a začal (konečně) uplatňovat přírodní zákony a zákonitosti. A tím vstoupil do nové éry, éry bez nemocí a bolestí..." A o tom se ani Mayům nesnilo :-)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Diskuzi k mým článkům na blogu již nějaký čas neotevírám z těchto důvodů :
1/ jak se každý může přesvědčit na mých prastarých článcích kde jsem diskuzi ještě povoloval uvidíte hned proč - drtivá většina příspěvků samé urážky, invektivy, ironické poznámky, věcných, slušných dotazů k věci člověk aby pohledal... někdy se v diskuzi k článkům takovýto nevyskytl ani jeden - nemám žaludek na to se touto špínou prohrabovat abych ten věcný vyhledal... kdo má na mně dotaz - má k dispozici na mně mobil, mail, diskuzi se nebráním... tímto opatřením úplně odpadli oni exhibující nevychovanci, nestojím jim už za tu námahu bez publicity :-)

2/ k prohrabování se diskuzí nemám nejen žaludek ale ani čas... ale nechci nechat tu sem tam jednu věcnou námitku bez odpovědi - vypadalo by to, že nemám protiargument - "kdo mlčí ten svědčí".
Je mi to velmi líto, sám bych věcnou, slušnou argumentační diskuzi velmi uvítal... chtěje vyvolat diskuzi i na "vyšší" úrovni psal jsem nejednou nejen na Akademii věd ČR, Ministerstvo zdravotnictví ČR či spolek Sysifos ale buď neodpověděli vůbec či jen "váš podnět byl zaevidován pod č.j. xy" a toť vše, na diskuzi musí být alespoň 2, že...

Autor: Stanislav Kunc | čtvrtek 6.12.2012 10:28 | karma článku: 32.19 | přečteno: 5118x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Věda

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (3) - přírodní červená

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

28.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 13.23 | Přečteno: 132 | Diskuse

Zdenek Slanina

Problém co začal už Arrhenius: Kysličník uhličitý a doba ledová - a teď i sopečné aktivity

Už S. Arrhenius řešil vztah obsahu CO2 v atmosféře i k době ledové. Tehdy hlavně ukázal, že jeho navyšování v atmosféře povede k nárůstu její teploty. Nyní výzkumy z univerzity v Sydney ukazují na roli sopek v nástupu ochlazování.

26.3.2024 v 5:22 | Karma článku: 25.00 | Přečteno: 520 |

Martin Tuma

Berte Viagru, dokud si na to vzpomenete

Rozsáhlá studie odhalila významné snížení výskytu Alzheimerovi nemoci u pravidelkných uživatelů Viagry

25.3.2024 v 14:17 | Karma článku: 13.60 | Přečteno: 303 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (2) - průmyslová žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

25.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 189 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (1) - přírodní žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? První díl seriálu o barvách.

21.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 18.12 | Přečteno: 294 | Diskuse
Počet článků 215 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1856

pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...