Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zlatý bludný balvan pro oficiální (pa)vědu č. 9 - očkování a ATB jsou nezbytné

Homo naturam ignorans vyzkoumal : člověk jako jediný tvor na planetě potřebuje očkování a léčbu ATB.  Příroda tvrdí : sundej klapky z očí, pořádně se kolem sebe rozhlídni a uvažuj v širších souvislostech.

Kéž by vědci,  předtím než zaboří svůj pohled do laboratorních hračiček za milióny, šli prostě někam na  čerstvý luft na louku, pořádně se kolem sebe  rozhlédli a vzali  selský rozum do hrsti. Ušetřily by se neuvěřitelné finanční prostředky. Pozitivní je, že pravda nakonec i vědě navzdory vyplave napovrch, jen to trvá zbytečně dlouho.

 

TVRZENÍ BEZ DŮKAZŮ

Jeden by čekal, že když vědec něco tvrdí, tak to činí na základě důkazů. Asi vás překvapím - na podložení tohoto tvrzení neexistuje jediná vědecká studie či výzkum. Jde o čiré plácání do větru, argumentačně na úrovni "jedna paní povídala". Věda nic takového nezkoumala, nemá v ruce jediný důkaz ale pusu plnou řečí. Když o něčem vím houby tak aspoň mlčím a šoupu nohama, ne ? A co horšího - tzv. "věda" se o dodání důkazu ani nesnaží, nezkoumá, vystačí si se svými "pojmy a dojmy".

 

PODMÍNKY PŘEMNOŽENÍ SE

Asi se shodnem na tom, že dokud je mikroorganismů v těle minimum (či lépe řečeno "přirozené množství") není s nimi žádná potíž. Náš organismus běžně, i právě v této chvíli obsahuje miliardy MO v nekonečno různých druzích. Jediné co škodí je, když se některý z těchto MO nepřirozeně přemnoží.

Podmínky přemnožení se organismu od bakterie (u ještě menších jako jsou např. viry látková výměna zjištěna nebyla ale ty jsou existenčně zase závislé na hostitelské buňce, "nežijí ze vzduchu") po velrybu jsou :

  • vhodný tlak, teplota, vlhkost
  • nadbytek potravy
  • nedostatek predátorů a/nebo potravních konkurentů

Pouze a jen při splnění těchto podmínek může dojít k přemnožení se jakéhokoliv organismu. A naopak - při jejich nesplnění se nikdy žádný organismus nepřemnoží...

 

JAK NA EPIDEMII

Zkuste si představit situaci, kdy člověk nepoužívá (neexistují) :

  • absolutně žádná očkování
  • absolutně žádná  ATB či antivirotika
  • absolutně žádné desinfekční prostředky k ošetření zranění
  • absolutně žádné desinfekční prostředky určené k vybíjení MO ve svém okolí (Savo a spol.)
  • absolutně vůbec tepelně nezpracovává potravu 
  • nemyje si ruce před jídlem či po "velké"
  • žije promiskuitně a absolutně nikdy nepoužívá kondom
  • pití z kontaminovaných stojatých vod
  • několikrát denně si olizuje ruce či jiný povrch svého těla

Z lidské historie de fakto takovou situaci známe (až na to olizování :-) ) a známe i následky - lidstvo málem vyhynulo na pandemie.

Jenže...jenže vedle člověka přesně takto nejenže žili (a dosud nevymřeli) ale stále žijí úplně všichni ostatní živočichové na této planetě... Viděno lidskou optikou měli by být už všichni na "pravdě boží", denně bychom se měli setkávat v novinách s popisem hromadného úhynu divokých zvířat ale není tomu tak. Není ?

 

POTRAVA MIKROORGANISMŮ

Co vlastně konzumují mikroorganismy ? Sacharidy.

Vědci, chtějí-li si namnožit nějaký ten MO za účelem výzkumu používají tzv. agar, což je polysacharid. Na něm se MO množí jedna radost. I člověk jí agar - v různých želé, pudincích a jiných cukrářských a pekařských výrobcích. Ale nejen to, vedle něj konzumuje ještě spousty dalších sacharidů....

 

HISTORIE

Člověk dlouhá statisíceletí žil na nízkosacharidové stravě (do cca. 80-150 gramů sacharidů / den), infekční nemoci de fakto neexistovaly. Před cca. 20.000 lety začal zařazovat do svého jídelníčku semena. Semena trav, syrová, ještě stále poměrně nízkosacharidová. Jenže vývoj šel dál.

Cca. před 12.000 lety z těchto semen vyšlechtil obilí. Zpočátku též nízkosacharidové - jednozrnku, dvouzrnku pšenici, proso, pohanku, oves. Vývoj šel dál, vyšlechtil luštěniny.... Potom žito, ječmen... Současná moderní pšenice je sacharidovou bombou, navíc plná lepku...

Co doslova čert nechtěl, či spíše chtěl časem přišel na extrakci cukru z řepky a cukrové třtiny, přichází na scénu cukrová atomová bomba, odchází ještě poměrně zdravý med.

S rozvojem mlýnů, měst a průmyslovou revolucí odchází méně škodlivé komplexní "pomalé" sacharidy z celozrnné mouky, jeviště zcela opanuje bílá mouka, plná "rychlých" sacharidů.

S pomalu ale jistě se zvedající křivkou spotřeby sacharidů se pomalu ale jistě zvedá křivka infekčních onemocnění.... Člověk vyšlechtil sám na sebe bič.

 

ŠEDÁ JE TEORIE, ZELENÝ JE STROM ŽIVOTA

NABÍZÍM 1.000 KČ ZA DŮKAZ O ÚHYNU  D I V O C E  ŽIJÍCÍCH ZVÍŘAT NA INFEKCI

Stále trvá (a zatím se nikdo neozval, byť jsem odkaz umístil krom jiného i na fb veterinární univerzity) moje nabídka z článku "Nabízím 1000 Kč za důkaz o úhynu d i v o k ý c h goril na ebolu"

Rozšiřuji tuto nabídku na jakéhokoliv tvora ale též - divoce žijícího (= NULOVÝ vliv člověka), tedy žádná smetiště, krmení od turistů, přikrmování od ošetřovatelů či hajného Robátka, samozřejmě též ne chemické znečištění atd. Ze hry tudíž vypadává např. celá Evropa a jiné podobně hustě osídlené lokality, ZOO, rezervace ale též vodní živočichové, kontaminace moří je už neodhadnutelná),. otázné je to u ptáků (důvod viz níže causa labutí chřipka), ideál by byl nějaký tvor teritoriálně stálý. Ok, moc toho nezbývá, člověk zabral už skoro všechno, za to já nemohu, ještě ale stále zbývá dost na to aby tam hromadně na infekce hynoucí zvířata někdo zdokumentoval... mělo by stačit pár kliků na netu a tisícovka vydělaná...

Z toho co jsem našel já, tak vždy měl v úhynu ruce namočené člověk viz labutě či tasmánský čert

A jen snad pro úplnost - nehledám důkaz o přítomnosti MO v těle zvířat, o tom nepochybuji, že je mají. Opice si běžně vykračují s jejich obdobou HIV, velmi častý je přítomen původce vztekliny (musí během těch cca. 3-4 dnů než údajně pojde stihnout pokousat opravdu obrovské množství jiných aby se tato údajná nemoc v přírodě udržovala nadále) atd. jen nám ta zvířátka jaksi neumírají, žijí s MO v symbióze. Mohou tedy být bacilonosičem pro toho kdo sacharidy baští (ať už člověk nebo chovaný pes), o tom žádná. MO v míře žádoucí jsou naši nejlepší přátelé, není nic horšího než aseptické prostředí (budu se tomuto věnovat někdy příště)

 

MŮJ VLASTNÍ CHOV

Já mohu dát k dobru výsledky mého vlastního chovu - ať už  králíků nebo psů (nově i kočky tímtéž způsobem).

Podrobněji viz odkazy, shrnuto - žádné očkování (krom povinné vztekliny u psů), žádná ATB či jiné léky, žádné odčervování, žádné sacharidy (zato ale výkaly, mršiny a myši venku, pití ze starých louží), žádné nemoci, žádné obtíže (zápach, průjem či cokoliv jiného), povahy naprosto vynikající.

 

MŮJ VLASTNÍ PŘÍBĚH

Od roku 2006 do roku 2013 jsem jedl nepřirozených sacharidů z obilí či luštěnin velmi, velmi málo. Od té doby dodnes už vůbec žádné. Za celou tu dobu absolutně žádné infekční onemocnění (i bez všech těch cuclacích pastilek, horkých čajů či co já vím co všechno se používá, o ATB či antiviroticích ani nemluvě), očkování mám už dávno propadlá (a o nová už rozhodně zájem nemám), 0 hodin zameškaných v práci, prostě kde nic tu nic...

 

MATEŘSKÉ MLÉKO

Jak už jsem v článku "Zlatý bludný balvan pro oficiální (pa)vědu č. 6 - umíme nahradit mateřské mléko" uvedl mateřské mléko je hotový bakteriální koktejl statisíců zárodků v každém mililitru. Hlavní důvod proč bylo kojení tak dlouho dehonestované a tím výrazně poškozeny milióny lidí. Kdyby vědci místo zděšení "proboha co to ta příroda leje do těch našich děcek, to jí zatrhnem" neudělali nic bylo by líp.

Hrůza domyslet kdyby se jim povedlo přesvědčit o nevhodnosti kojení všechny matky. Chyběla by "kontrolní skupina" kojených a buď nikdy nebo zas až o hodně později by se došlo k poznání, že ten bakteriální koktejl je zdravější než jejich aseptická strava, protože na to nepřišli v laboratořích u svých hejblátek ale porovnáním obou skupin. Děcka by byla sice nemocnější (ale v souladu s vědeckou teorií takže ok) asi by to svedli na geny či psychosomatiku, když neví kudy kam tak vysvětlení nasměrují tímto směrem, přece nebudou před veřejností za blbce, že.

 

PERLIČKA NA ZÁVĚR

Během pandemií umírali výrazně míň Židé (což vedlo k stihomamu, že tráví studně). Židé slaví týdenní svátek jménem Pesach, kdy se zříkají nejen všeho kvašeného pečiva, ale i těstovin, luštěnin i ostatních obilovin. Přílohy se nahrazují zeleninou a navíc se nepije alkohol z kvašeného obilí (pivo, whisky apod.), což výborně pročistí organismus. Tento svátek slaví na jaře, v době zimou oslabeného imunitního systému a nástupu infekčních nemocí...

Následující video se vztahuje nejen na zvířata jak název napovídá ale stejnou měrou i na lidi :

Teď ještě tyto všechny poznatky převést do všeobecné praxe a infekční onemocnění máme vyřešené, sbohem ebolo a spol..

Proč příroda potřebuje tolik advokátů na svoji obhajobu, kde se bere v člověku ta pýcha, že ví víc než ona ? Proč lidé raději poslouchají rady jiných lidí s tituly, kteří pohrdají přírodou a jejími zákony ? Nechápu...

Autor: Stanislav Kunc | sobota 25.7.2015 7:26 | karma článku: 20,83 | přečteno: 882x
  • Další články autora

Stanislav Kunc

30.000 mrtvých, 1.000.000 infikovaných.... na chřipku....

V době chřipkové epidemie umře u nás s pozitivní diagnózou na chřipku 10x víc lidí než s pozitivní diagnózou na Covid a žádné "manévry" se nekonají...

8.11.2020 v 19:46 | Karma: 8,95 | Přečteno: 218x | Politika

Stanislav Kunc

Infekční nemoci ve skutečnosti neexistují, na svět je přivedl člověk

Proč takové pandemie jako Covid-19, mor, malárie, SARS či ebola postihují z několika stovek tisíc živočišných druhů stále a jen Homo sapiens ?

29.9.2020 v 16:40 | Karma: 10,41 | Přečteno: 985x | Věda

Stanislav Kunc

Svobodné školství, bez vlivu politiků (demonstrace 16.5. v Brně)

V sobotu 16. května 2020 od 16 hodin proběhne v Brně po 30 letech pokus o postup na další level naší svobody. Tentokrát půjde o vyškrtnutí vedoucí úlohy politiků ve vzdělávání ze zákonů, ukončení vlády jednoho názoru v něm...

5.2.2020 v 18:54 | Karma: 3,80 | Přečteno: 99x | Diskuse| Politika

Stanislav Kunc

Věda je o přesnosti a důkazech

K pár námitkám (autoři Dana Tenzler, Jan Švadlenka, Michal Štajnrt, Jakub Bohoněk) v diskusích pod články na blogu jsem se dostal pozdě, diskuze byla adminem jiz uzavřená. A tak odpovídám tímto článkem.

14.10.2018 v 5:25 | Karma: 7,98 | Přečteno: 172x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Právo na svobodné nakládání se svým majetkem

Prubněme zda Ochránce lidských práv je hoden svého názvu. Komu to připadá jako dobrý nápad udělejte to jako já, bude - li nás víc je větší šance na vyvolání celospolečenské diskuze. ..

11.10.2018 v 5:11 | Karma: 9,08 | Přečteno: 135x | Diskuse| Politika

Stanislav Kunc

GMO, Syndrom bílého nosu a milióny mrtvých netopýrů

Od roku 2006 vymírají obrovská množství netopýrů a to výhradně v USA. Následně nemá kdo hubit hmyz a za stovky milionů dolarů je nutno tuto absencí nahradit dalšími chemikáliemi v zemědělství. ..

1.10.2018 v 9:05 | Karma: 6,01 | Přečteno: 162x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Státní věda a státní zdravotnictví ničí lidem zdraví

Pokud volnotržní vědec vyrobí omyl nekoná se žádná tragédie - kdo tak z běžných lidí čte odborné vědecké časopisy, při odluce vědy od státu nepřejímá státní legislativa jeho omyl do zákonů... jenže volný trh tu nemáme. .

26.9.2018 v 8:19 | Karma: 7,01 | Přečteno: 140x | Diskuse| Společnost

Stanislav Kunc

Námět na silné pravicové volební téma

Co si budem povídat, sociální stát rok od roku bytní, o nějakém jeho oklešťování nemůže být ani řeči... a čeká se na to až zase ODS a ji příbuzné strany slavně vyhrají ve volbách jak kdysi a sestaví pravicovou vládu...

1.5.2018 v 12:45 | Karma: 5,49 | Přečteno: 55x | Diskuse| Politika

Stanislav Kunc

MVDr. Divoký Kůň CSc.

Důkazům co by měl pochopit pětiletý Jarda nerozumí vysokoškoláci... Inu nezbývá než nevěřícím Tomášům kterým příroda, evoluce a reálný život nic neříká předložit to na co jediné slyší... vědecký experiment...

15.2.2018 v 10:09 | Karma: 7,18 | Přečteno: 202x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Jirka to posr.l

Ani nadšeni amatéra-začátečníka nestačí nahradit vědomosti a zkušenosti... "dvakrát měř a jednou řež" či spíše "těžko při učení lehko při aplikaci"... Ale všechno zlé je k něčemu dobré, na chybách "pionýrů" se mohou poučit jiní...

11.2.2018 v 22:19 | Karma: 11,57 | Přečteno: 314x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

USA náš vzor! Skutečně?

Za oceánem poprvé poklesl průměrný věk a to zejména díky nadužívání halucinogenů... i tam začínaly na legální bázi, až doktoři vytvořily dealerům klientelu ti ji s radostí převzali. . Nyní LSD či lysohlavky čekají Evropu...

8.2.2018 v 18:48 | Karma: 5,11 | Přečteno: 146x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Chřipková epidemie vrcholí! Tisíce uhynulých zvířat!

Představte si, ze i v dnešní době se najdou nezodpovědní jedinci co se nenechají očkovat, svoji stravu tepelně nezpracovávaji, končetiny si mýdlem nemyjí ani po "velké" či před jídlem, to žerou ze země, špinavé a pijí z kaluží!

8.2.2018 v 15:57 | Karma: 5,55 | Přečteno: 110x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Je prezident i prezidentem zvířat?

V předvolebním boji se politici ohání ochranou životního prostředí a všeho živého zleva zprava ... po volbách už nestojí voliči ani za odpověď... a zdraví "všeho živého" je jim ale navýsost ukradené... včetně prezidentů. ..

7.2.2018 v 10:30 | Karma: 0 | Přečteno: 41x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Sisyfos = (dle vyjádření jeho předsedy) "spolek zahrádkářů"

Každá doba má svého don Qiuchota co bláhově věří tomu že házíme-li hrách dostatečně dlouho zeď se nakonec přece jen rozsype.. . A tak jsem se osobně vypravil na zteč s větrným mlýnem jménem Leoš Kyša, předsedou spolku Sisyfos

6.2.2018 v 9:09 | Karma: 4,92 | Přečteno: 128x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Otevřený mail redakci Blesku ohledně dezinformací v cause Jiří Pomeje

Laik ok ale proč se žurnalista neptá svých informátorů po DŮKAZECH jejich slov? Proč před někým jen kvůli titulu před jménem sedne na zadek a s otevřenou pusou hltá každé slovo? Chtějte DŮKAZY, DŮKAZY a zase DŮKAZY...

31.12.2017 v 22:32 | Karma: 15,28 | Přečteno: 339x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Tak co, MUDrlanti budete už konečně držet hubu ?

Oficiální (pa)vědě se stala nepříjemná nehoda - "řízená sebevražda" Jiřího Pomeje se "zvrhla" v zastavení a ústup rakoviny... inu, rozhodovat se na základě pouhých pojmů a dojmů a nikoliv důkazů se holt nevyplácí...

25.12.2017 v 10:29 | Karma: 16,95 | Přečteno: 450x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Jirko, nepos.r to !

Tak nám alternativni rychlokvaška Jiří Pomeje začal léčbu své rakoviny něčím co nazývá Breussovou dietou. Držím mu palce i u noh. Ale jako všude i zde lze bez dostatečného studia, znalostí a zkušeností nasekat spoustu chyb.

26.11.2017 v 10:46 | Karma: 12,06 | Přečteno: 669x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Nabízím 50.000 Kč za nalezení kolonky "vyléčení pacienti" v onkologických statistikách

Šanci, že zemřete na rakovinu máte dnes úplně stejnou jako Váš prapradědeček - 1:3 Přitom ale dle vědy doktoři dosahují skoro 100% úspěšnost vyléčení, hmm. Když se umírá stále stejně kampak se nám ti čerchmanti uzdravení schovali?

25.11.2017 v 8:39 | Karma: 11,62 | Přečteno: 323x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Nabízím 1.000.000.000 Kč za foto DIVOCE žijícího zvířete kupujícího si kondom

Kam se hrabe Casanova s Messalinou, v přírodě šoustá cihla kámen, až na pár výjimek jeden velkej grupáč... a nemám vědecky ověřeno ale koluje fáma, že VŽDY bez kondomu... jak to, že už dávno nevymřeli na pohlavně přenosné nemoci ?

23.10.2017 v 10:10 | Karma: 6,85 | Přečteno: 237x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Nabízím 1.000.000 Kč za foto DIVOCE žijícího zvířete s nudlí u nosu či zubním kazem...

...před realitou přeci nelze zavírat oči donekonečna. Ze stovek tisíc živočišných druhů JEDEN JEDINÝ zná nemoci (+ samozřejmě všichni ostatní co mají tu smůlu, že se dostali do vědomé či nevědomé jeho péče). Pravda (prý) vítězí...

13.10.2017 v 10:00 | Karma: 12,68 | Přečteno: 389x | Diskuse| Věda
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.