Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nabízím 1.000 Kč za důkaz o neúčinnosti hladovky či Breussovy diety

Je příroda a její součást, lidský imunitní systém, za předpokladu dodržení všech podmínek pro život na této planetě přirozených, dokonalý nebo ne ? Velmi mne tato otázka zajímá a proto jsem ochoten zaplatit...

Tento článek úzce navazuje na předchozí a to zejména na Zlatý bludný balvan pro oficiální (pa)vědu č. 8 - rakovinné buňky nelze "vyhladovět" kde jsem citoval mnohé přední onkologické odborníky, kteří (stejně jako já) vidí příčinu vzniku a rozvoje zhoubného bujení v příliš velkém množství glukózy v těle. Toto vzniká jako důsledek nepřirozené vysocesacharidové stravy u člověka (obilí, luštěniny, extrahovaný cukr).

 

AŤ HLEDÁM JAK HLEDÁM STÁLE NENACHÁZÍM

A jak jsem v onom článku uvedl i 3 příklady konkrétních lidí lze dokonce i po vzniku zhoubného bujení spolehnout na imunitní systém v uzdravení. Nezbytně nutnou podmínkou ale je zastavení příjmu potravy rakovinných buněk - sacharidů. Ano takto jednoduché to je, důkazy, že tomu tak není se mi nepovedlo nalézt, proto tato výzva (podobně jako v případě infekčních onemocnění Nabízím 1000 Kč za důkaz o úhynu d i v o k ý c h goril na ebolu)

Bohužel, doktoři místo aby poctivě přiznali "hele, my nejsme k tomuto kompetentní se vyslovit, nezkoumali jsme to, neprovedli jedinou studii, sami na sobě to nevyzkoušeli prostě o tom víme kulové" tak tito teoretikové od stolu matou mnohé nemocné. Ono totiž o léčebné postupy co nejsou patentovatelné a neproplatí je žádná pojišťovna je nulový zájem z jejich strany....což je i lidsky pochopitelné, taky potřebují vydělat na hypotéku leč nemocného toto zajímat nemusí, že. Tedy relevantních informací se z této strany člověk nedočká. 

 

DALŠÍ KONKRÉTNÍ PŘÍKLADY Z PRAXE

A tak jsem hledal dál... jedna ze světlých vyjímek v medicíně je dr. Partyková autorka knihy Hladovění pro zdraví, ikdyž ani ona nepochopila samou podstatu vzniku rakoviny a doporučuje též vysokosacharidovou stravu po absolvování hladovění, leč odbornicí na samotné hladovění rozhodně je. V závěru knihy uvádí 4 případy léčení které na dálku, po telefonu (hmm...) vedla.

První 2 případy nedopadli dobře, oba zemřeli ale jak uvádí : "...Bohužel, když začali s hladověním a urinoterapií, byly u obou četné metastázy. Muž celou hladovkou procházel sám. O jeho hladovění jsem se dověděla náhodně od lidí, kteří mu měli zjistit na mne kontakt. Žena byla zdravotnice, podle jejího telefonického sdělení nechodila na žádné kontroly a ani nebyla nikam zvaná. Netrpěla žádnými bolestmi, avšak hladovku řádně nedodržovala. ...  Obě onemocnění byla v tak pokročilém stavu (metastázy v játrech, kostech, mozku - generalizovaný proces), že zborcený obranný systém nebyl schopen zúčastnit se ozdravného procesu. Tedy ženu vůbec netuším proč uvádí jako příklad když de fakto hladovku "...nedodržovala..." (přitom sama autorka uvádí opakovaně v knize "jedno sousto za den ruší hladovku a navozuje podvýživu" neboli "malý krok" stranou vyjde u hladovky už úplně stejně jako sto velkých kroků, léčebný efekt tzv. ketózy je pryč v obou případech, respektive tato funguje pouze a jen do příjmu 50 gr. sacharidů za den jako např. u Breussovy diety či ketogenní diety (o té někdy příště)). A o muži je informací zoufale málo, paní doktorka ho osobně zřejmě nikdy neviděla tedy nakolik striktně ne/dodržoval hladovku těžko říci...

Druhé 2 popisované případy dopadly dobře, lidé se uzdravili (to máme tedy s těmi v mém článku dohromady 5 konkrétních lidí).

Pak jsem ještě vypátral causu hudebníka Dežo Ursínyho, který "držel 3x Breussovu dietu" a stejně zemřel. No, jak v jeho podání vypadala "Breussova dieta" která dle informací z rozhovoru s jeho tehdejší partnerkou žádnou Breussovou dietou ve skutečnosti nebyla uvedu v samostatném článku. Bohužel mnoho lidí nazývá Breussovou dietou něco co s ní nemá nic společného viz můj článek Bezuzdné pití šťáv není Breussova dieta !!  A mezi nimi jedl makrobioticky, tedy samé obilí, hmm.

Tedy ať hledám jak hledám nikde žádný důkaz, že to imunitní systém nezvládne. Samozřejmě, operace, farmaka a zejména chemoterapie a ozařování mu dají pěkně zahulit, po nich už na něj spoléhat je dosti ošemetné, když je v troskách, že ?

 

ZA CO PŘESNĚ NABÍZÍM 1.000 Kč

TEDY - hledám důkazy (podrobné důvěryhodné svědectví pacienta či někoho z jeho bezprostředního okolí, ideálně i s lékařskými zprávami), že nemocný bez absolvování těchto procedur (či dejme tomu i "s" ale bez metastáz, prostě jednoduše člověk s ještě jakž takž "schopným" IS), s jakoukoliv diagnózou, se po ŘÁDNÉM (!!) absolvování alespoň 21 denního hladovění či 42 denní "PRAVÉ" (!!) Breussovy diety nevyléčil či alespoň nezlepšil svůj zdravotní stav.

O info prosím na můj mail kunc.standa@seznam.cz spolu s číslem účtu (v případě, že by získání tohoto důkazu vyžadovalo větší finanční náklady domluvíme se)

----------------------------------------------------------------------------

Z časových důvodů se nezúčastním diskuze, máte-li něco opravdu konkrétního a zásadního na mne prosím kontaktovat na mail kunc.standa@seznam.cz, odpověď (i s dotazem či námitkou) budu publikovat v diskuzi.

Autor: Stanislav Kunc | pondělí 7.9.2015 8:26 | karma článku: 13,20 | přečteno: 894x
  • Další články autora

Stanislav Kunc

30.000 mrtvých, 1.000.000 infikovaných.... na chřipku....

V době chřipkové epidemie umře u nás s pozitivní diagnózou na chřipku 10x víc lidí než s pozitivní diagnózou na Covid a žádné "manévry" se nekonají...

8.11.2020 v 19:46 | Karma: 8,95 | Přečteno: 218x | Politika

Stanislav Kunc

Infekční nemoci ve skutečnosti neexistují, na svět je přivedl člověk

Proč takové pandemie jako Covid-19, mor, malárie, SARS či ebola postihují z několika stovek tisíc živočišných druhů stále a jen Homo sapiens ?

29.9.2020 v 16:40 | Karma: 10,41 | Přečteno: 985x | Věda

Stanislav Kunc

Svobodné školství, bez vlivu politiků (demonstrace 16.5. v Brně)

V sobotu 16. května 2020 od 16 hodin proběhne v Brně po 30 letech pokus o postup na další level naší svobody. Tentokrát půjde o vyškrtnutí vedoucí úlohy politiků ve vzdělávání ze zákonů, ukončení vlády jednoho názoru v něm...

5.2.2020 v 18:54 | Karma: 3,80 | Přečteno: 99x | Diskuse| Politika

Stanislav Kunc

Věda je o přesnosti a důkazech

K pár námitkám (autoři Dana Tenzler, Jan Švadlenka, Michal Štajnrt, Jakub Bohoněk) v diskusích pod články na blogu jsem se dostal pozdě, diskuze byla adminem jiz uzavřená. A tak odpovídám tímto článkem.

14.10.2018 v 5:25 | Karma: 7,98 | Přečteno: 172x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Právo na svobodné nakládání se svým majetkem

Prubněme zda Ochránce lidských práv je hoden svého názvu. Komu to připadá jako dobrý nápad udělejte to jako já, bude - li nás víc je větší šance na vyvolání celospolečenské diskuze. ..

11.10.2018 v 5:11 | Karma: 9,08 | Přečteno: 135x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.