Geneze rakoviny, geneze přidušování buněk

30. 04. 2016 11:56:49
Pokud si chcete uhnat rakovinu musíte splnit jednu základní podmínku - po nějaký čas přidušovat své buňky, tj. nedat jim dostatek kyslíku, právě z něj berou energii. Ty potom v zoufalé snaze přežít hledají jiný zdroj energie...

To neříkám já, to říká dvojnásobný držitel Nobelovy ceny za objev základní příčiny rakoviny dr. Otto Warburg...

RAKOVINA NENÍ NEMOC, RAKOVINA JE ZÁCHRANA

Vaše buňky mají na výběr, buď zkolabovat a s nimi i celý organismus anebo... začít hledat jiný, vydatnější, spolehlivější zdroj energie. A naše organismy jsou naprogramovány na snahu zachránit život jak jen to jde a tak si vyberou variantu druhou.

I začnou hledat nový zdroj energie... a naučí se zkvašovat sacharidy, od té chvíle jsou už na kyslíku nezávislé, nepotřebují ho, přešli na úplně jinou výživu. Ještě stále žádná tragédie, vaše buňky jen změnili výživu aby přežili... Jenže co se nestane s touto novou výživou získají nesmrtelnost, po pár dnech už neumírají, jen se rodí stále nové a nové - vzniká nádor.

Jak vše vrátit do původního stavu je nasnadě - vzít jim jejich novou výživu a dopřát dostatku přírodního kyslíku - viz Zlatý bludný balvan pro oficiální (pa)vědu č. 8 - rakovinné buňky nelze "vyhladovět"

RAKOVINA OD DINOSAURŮ PO DNEŠEK

DINOSAUŘI

Z dinosaurů se nám dochovaly toliko kosti a zuby. Z těch toho vyčíst mnoho nelze ale jedno ano - dinosauři sice velmi vzácně ale přece jen trpěli rakovinou kostí viz zde. Co tak asi mohlo dinosauří kostní buňky přidušovat a vést ke vzniku rakoviny ?

Těžké kovy. Je o nich známo, že jsou právě příčinou nádorů kostí a právě v nich se koncentrují proto nikdy nedávejte ani vašim domácím mazlíčkům jest celé mořské ryby i s kostima. A těžké kovy skutečně brání buněčnému dýchání

Kde se jich tehdy tolik vzalo ? Šlo o velmi tektonicky aktivní dobu s množstvím zemětřesení a výbuchů sopek a možných srážek Země s meteority - to vše vyvrhne do ovzduší a následně na povrch ohromné množství těžkých kovů, připočítáme-li k tomu ohromná množství oxidu uhličitého, těžšího než vzduch a tak se držícího při povrchu jde o prostředí k přidušení buněk zcela ideální. Ne náhodou rakovinou kostí trpěli skoro výhradně býložraví dinosauři, masožraví sežrali maso a kosti napěchované těžkými kovy zanechali nám k výzkumu...

Spolu s útlumem tektonické činnosti a šikovnému vyhýbání se Země velkým kosmickým objektům si dala rakovina na pár miliónů let "šlofíka"...

PRAVĚK

Vznik vysokosacharidové stravy

Milióny let po rakovině ani slechu ani vidu včetně člověka... Tu před nějakými 20-30.000 lety začíná člověk zavádět do své stravy významný zdroj sacharidů - travní a jiná semena, rozmělňuje je, na svět přichází placky, kaše atd. Ještě stále žádná výrazná tragédie. Zlom nastává před 12.000 lety kdy začne tyto původně přírodní semena šlechtit "aby byla větší a s větším sytícím efektem" a vzniká obilí, později luštěniny. Ty už s původně přírodními surovinami nemají mnoho společného a nastává problém... viz

Přiotrávení kouřem

Nu a když se výše zmíněné spojilo s permanentním znečišťováním vzduchu v jeskyni spalinami z otevřeného ohně a velmi špatnými možnostmi větrání jeskyně byly tu opět po miliónech let ideálně spojeny podmínky pro vznik rakoviny viz neandrtálci

STAROVĚK

Lidé přestávají žít v jeskyních, zdá se že je vyhráno... Chyba lávky.

Kolem roku 3.000 let před naším letopočtem bylo vynalezeno sklo. To umožnilo poprvé v lidské evoluci vytvořit skoro dokonale neprodyšný interiér, lidé poznali do té doby nepoznanou "slast" vydýchaného vzduchu, prostého vzduchu přírodního. Vysokosacharidová strava pokračuje nadále, rakovině začínají zlaté časy a tak pomalinku ale jistě zvedá hlavu.

STŘEDOVĚK

Rakovina je již zcela etablovaná nemoc. Je považována za nakažlivou, protože si lidé všimli, že postihuje vždy členy jedné domácnosti (že by tam kde se nevětrá ?)... Proto jsou nemocní vykazováni daleko od lidských obydlí a necháni sobě napospas.

Případně dělá takové kraviny, že leze denně na několik hodin pod zem (copak jsme krtci ?) a tam manipuluje s uranovou rudou, nepřirozeně vysokou radiací též dusící buňky. Rakovině plic se ve středověku říká "hornická nemoc" bo bez cigaret touto nemocí trpěli výhradně oni. Bohužel na základě fofr studií jsme si v novověku z toho udělali zcela špatný závěr a situaci nepomohli ale naopak ještě zhoršili Zlatý bludný balvan pro oficiální (pa)vědu č. 1 - škodlivost plynu radon

NOVOVĚK

Přidušování buněk je již zcela masovou záležitostí, dokonce dotovanou státem a je na toto vynakládáno obrovské množství peněz, rakovina prožívá zlaté časy viz :

Větrání nebo rakovina, musíte si vybrat,

Rakovina, plíseň, plíseň, plíseň,

Zlatý bludný balvan pro oficiální (pa)vědu č. 21 - zateplením budov ušetříme

Zlatý bludný balvan pro oficiální (pa)vědu č. 16 - stavíme interiéry zdravější

Samovyléčení nádoru - příběh ze života č.1

Samovyléčení nádoru - příběh ze života č. 2

Samovyléčení nádoru - příběh ze života č. 3

Vila Tugendhat = počátek největšího novodobého průšvihu lidstva

Klimatizace = hrobař naší civilizace

Hmm, to jsem zvědav co dalšího zas člověka napadne jak rakovině přilepšit...

Autor: Stanislav Kunc | sobota 30.4.2016 11:56 | karma článku: 21.18 | přečteno: 1362x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Věda

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (3) - přírodní červená

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

28.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 13.12 | Přečteno: 121 | Diskuse

Zdenek Slanina

Problém co začal už Arrhenius: Kysličník uhličitý a doba ledová - a teď i sopečné aktivity

Už S. Arrhenius řešil vztah obsahu CO2 v atmosféře i k době ledové. Tehdy hlavně ukázal, že jeho navyšování v atmosféře povede k nárůstu její teploty. Nyní výzkumy z univerzity v Sydney ukazují na roli sopek v nástupu ochlazování.

26.3.2024 v 5:22 | Karma článku: 24.18 | Přečteno: 514 |

Martin Tuma

Berte Viagru, dokud si na to vzpomenete

Rozsáhlá studie odhalila významné snížení výskytu Alzheimerovi nemoci u pravidelkných uživatelů Viagry

25.3.2024 v 14:17 | Karma článku: 13.60 | Přečteno: 303 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (2) - průmyslová žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

25.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 189 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (1) - přírodní žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? První díl seriálu o barvách.

21.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 18.10 | Přečteno: 293 | Diskuse
Počet článků 215 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1856

pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...