Rakovina a hladovka v Parlamentu ČR

12. 06. 2016 15:30:01
Po smrti mých rodičů jsem rakovině vyhlásil totální válku. Ombudsmanka nepomohla, obeslání 200 poslanců též nepřineslo žádoucí výsledky, zbývá Štrasburk. Víte-li o dobrém právníkovi na mezinárodní právo z Brna prosím o kontakt.

Stanislav Kunc (kunc.standa@seznam.cz)

Re: Odpověď: Fwd: Právo na uzdravení z (nejen) rakoviny do Listiny základních práv a svobod

8. 6. 2016, 7:14:40

Komu: Rostislav Vyzula

Kopie: sedaa@psp.cz, zahradnicekj@psp.cz, adamovam@psp.cz, klaskaj@psp.cz, cernochovaj@psp.cz,hegerl@psp.cz, kankovskyv@psp.cz

g Vážený pane Vyzulo,

děkuji za reakci ale zřejmě jste můj delší mail nedočetl do konce, protože právě přesně o tomto problému je -vědec by měl být přesný a rozhodovat se na základě důkazů.

Tedy - jaké existují důkazy, že uvedená metoda nefunguje ?
Byla-li provedena alespoň jedna dvojitě slepá studie - prosím o odkaz na ni, děkuji.
Byl-li proveden někdy alespoň jeden jediný takový pokus na myších - prosím o odkaz na něj, děkuji.Tvrzení pacienta by jako vědecký důkaz rozhodně sloužit nemělo a pokud je mi známo tak ale toto je to jediné o co se názor medicíny na metodu pana Breusse opírá. Bez urážky - když za Vámi přijde pacient (spíš tisíce pacientů) s tím, že ozařování či chemoterapie mu nepomohly tak tyto metody taky prohlásíte za neúčinné ?

A nakolik přesně víte co ti pacienti z těch několika případů "pacientů s rakovinou, kteří si Breussovou metodou ublížili a zhoršili svůj zdravotní stav," vlastně vůbec dělali ? Ruku na srdce, někdo si s nimi sedl a podrobně toto rozebral ? Ruku na srdce, víte přesně o čem je tato metoda, četl jste, neřkuli nastudoval knihu pana doktora Breusse ? Například takový profesor MUDr. Oskar Andrýsek, DrSc, primář Nemocnice následné péče Měšice o tom v přednášce z roku 2006 (viz záznam na stránkách Sysifa , ) nemá ani páru... : 1/ tvrzení, že nelze použít běžné zeleninové šťávy je naprostý nesmysl2/ naprosto překvapivě absolutně nic neříká o tom, že výživa nádorových buněk a zdravých je odlišná (a tudíž je možno jedny "vyhladovět" a druhé nepoškodit)3/ zmínka o myších z naočkovaným nádorem, zanechaných zcela bez potravy je smyšlená, takový pokus pokud je mi známo nikdy v životě neproběhl, je-li tomu jinak prosím o odkaz, děkuji4/ příměr s gravidní matkou je úplně mimo, zdravá buňka nemá-li k dispozici sacharidy tak žije z tuků,rakovinná toto prostě neumí !!5/ ALE HLAVNĚ - nikde sebemenší zmínka o maximálním možném množství té šťávy denně, pojem jako ketóza je panu doktoru též asi zcela neznámý, vůbec o vlastní podstatě léčení dle dr. Breusse nemluvil, zřejmě ji vůbec nezná ! Či se doktoři vyjadřují ke cause Dežo Ursínyho ale opět bez přesného zjištění co vlastně dělal :Dezider Ursiny, známý jako Dežo Ursiny, (4. října 1947 v Bratislavě – 2. května 1995 v Bratislavě, Slovensko) byl slovenský hudebník, kytarista, skladatel, zpěvák, textař, tvůrce filmové hudby, dramaturg, režisér, autor a scenárista. V roce 1989 mu diagnostikovali rakovinu jazyka, koncem roku absolvoval operaci jazyka a chemoterapii, po recidivě nemoci ale další chemoterapii odmítl. A absolvoval Breussovu dietu. Tentokrát jako "nováček" velmipřesně dle doporučení doktora Breusse.. A vyléčil se... V roce 1991 natočil celovečerní film s názvem O rakovině a naději.

Následující informace mám přímo od ilustrátorky a výtvarnice Zdeny Krejčové, jeho tehdejší přítelkyně. Jeho další životospráva se bohužel ubírala "bohémským" směrem, zejména byl hojně zastoupen alkohol. Začal se stravovat vysoce sacharidově, tzv.makrobioticky (skoro výhradně jen samé obiloviny), což je u léčby a prevence rakoviny zcela nevhodné (objevitel makrobiotiky, jeho následník i jeho žena rakovinu dostaly). Zákonitě to vedlo k další recidivě nemoci...Použil opět osvědčenou léčbu - Breussovu dietu. Leč tentokrát, jako už "zkušený mazák" si ji značně "vylepšoval" a tak vysoko překročil strop pro příjem sacharidů 50 gramů na den ...Ve skutečnosti tedy v tomto případě žádnou Breussovu dietu nedodržoval (!!!) - víte to, taky jste mluvili s paní Krejčí ? Tedy - pokud by jste knihu pana Breusse skutečně přesně znali tak se v ní dočtete, že fígl této metody nespočívá v "té zdravé zelenině, jejich vitamínech a minerálech a čím víc tím líp" jak se domnívá bohužel 99% pacientů a 100% doktorů ale v odstranění výživy nádorových buněk (sacharidů) a tím jejich redukci. Kritickým bodem je 50 gramů sacharidů/den, tedy maximálně (!!!) cca. 0,5 l zeleninové šťávy za den, taktopřesně to doporučuje pan Breuss.. Vše navíc jen živí rakovinu. Pod 50 gramů nastane v těle léčebná tzv. ketóza (neplést s ketoacidózou cukrovkářů), nad 50 gramů nepřepne tělo na vnitřní výživu z tuků a jen chřadne, zato nádorům se daří skvěle viz můj článek Bezuzdné pití šťáv není Breussova dieta !!. Tedy tato metoda vůbec není o těch šťávách ale o tom hladu proto ji radši nazývám Breussova hladovka než dieta, je to přesnější... Pokud ale skutečně existují důkazy (studie, pokusy) a vše výše zmíněné o metodě je Vám dávno známo, u pacientů bylo přesně zjištěno, že právě toto a nic jiného prováděli tak jen prosím o odkaz na tyto materiály a již mlčím :-)
Pokud nic takového ale neexistuje tak Vás jako předsedu Výboru pro zdravotnictví znovu prosím o zvážení celé situace, protože jestli něco reálně existuje tak je to nejeden člověk kterému tato metoda (za podmínkypřesného dodržování postupů pana Breusse) zachránila život (viz můj předešlý mail) a nevidím důvod aby tak tomu nebylo i možná ve všech ostatních případech , děkuji, přeji hezký den. Kunc--

---------- Původní zpráva ----------
Od: Rostislav Vyzula <VyzulaR@psp.cz>
Komu: Stanislav Kunc <kunc.standa@seznam.cz>
Datum: 5. 6. 2016 20:40:32
Předmět: Odpověď: Fwd: Právo na uzdravení z (nejen) rakoviny do Listiny základních práv a svobod

Vážený pane, působím jako lékař v onkologii 31 let a za tu dobu jsem viděl několik případů pacientů s rakovinou, kteří si Breussovou metodou ublížili a zhoršili svůj zdravotní stav, proto váš podnět nemohu považovat za přínos pro léčbu rakoviny.

S pozdravem


prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.
předseda Výboru pro zdravotnictví PSP ČR



Od: "Stanislav Kunc" <kunc.standa@seznam.cz>
Komu: <vyzular@psp.cz>
Datum: 05. 06. 2016 06:24
Předmět: Fwd: Právo na uzdravení z (nejen) rakoviny do Listiny základních práv a svobod


Vážený pane poslanče,

níže přeposílám můj mail zaslaný Ochránkyni veřejných práv.
Právě mi bylo sděleno, že ona s tím dohromady nic moc dělat nemůže tak se zkouším obrátit na Vás.
Myslím, že uvedený výrazně pozitivní dopad na státní rozpočet i zdravotní stav obyvatelstva stojí za pozornost.

děkuji za Váš čas, Kunc

--
Stanislav Kunc, Brno
mail : kunc.standa@seznam.cz
T-Mobile : (+420) 731 832 640
skype : standa_kunc

---------- Původní zpráva ----------
Od: Stanislav Kunc <kunc.standa@seznam.cz>
Komu: podatelna@ochrance.cz
Datum: 22. 5. 2016 9:39:59
Předmět: Právo na uzdravení z (nejen) rakoviny do Listiny základních práv a svobod


Vážená paní ombudsmanko,

pro ignoraci jak vědy tak státních orgánů obracím se na Vás...

Před sto lety objevil dvojnásobný nositel Nobelovy ceny za objev základní příčiny rakoviny dr. Otto Warburg, že rakovina vzniká tehdy když naše zdravé buňky, do té doby čerpající energii z oxidace kyslíku (viz moje podání " Právo na přírodní vzduch do Listiny základních práv a svobod") se z důvodu nedostatku tohoto zdroje energie přeorientují na jiný zdroj - na zkvašování sacharidů. To by ještě tak nevadilo ale tyto přeorientované buňky získají spolu s tímto novým zdrojem energie i nesmrtelnost, už po pár dnech neumírají (jako ty na kyslíkové výživě) aby byly nahrazeny novými. A logicky - pokud se rodí nové a nové a staré neodchází tak je jich přebytek - začne růst nádor. A nové výzkumy jeho poznatky potvrzují.

Tragédií je, že sice i v naší malé zemi žije několik lidí z masa a kostí (viz níže) kteří se aplikací tohoto vědeckého objevu uzdravili a to hladovkou či Breussovou hladovkou. Ale věda o tyto causy nejeví absolutně žádný zájem !! Jeden by čekal, že vědci jsou tvorové lační nových poznatků, že tyto lidí vyzpovídají "do trenek", následně tyto informace ověří pokusem na myších a při kladném výsledku dvojitě slepou studií na lidech. Přesný opak je pravdou :
- s těmito lidmi bylo ze strany vědy hovořeno nula minut
- bylo provedeno nula pokusů
- nula studií
- nula osobních zkušeností (ještě jsem nečetl o doktoru co držel hladovku víc jak od večeře do snídaně)
- nula profesních zkušeností (ještě jsem neslyšel o doktorovi co pracoval v postním sanatoriu)
- nula studia (knihy odborníků co se tímto fenoménem zabývají (u nás např. dr. Vilma Partyková) nečetli)

Smutné je, že jediní kdo se o tyto lidi zajímají nejsou vědci a lékaři ale média viz :
ing. Stanislav Dvořák - tisk, televize
Rostislav Zabloudil, zakladatel cestovní kanceláře - tisk, televize, sám provozuje www stránku www.rostazabloudil.cz
Antonín Čermák - tisk

Co je neodpustitelné, že se vědci takto "vyzbrojeni" vědomostmi pouštějí do dehonestace této metody a to nejčastěji větou "žádná vědecká studie neprokázala účinnost hladovky v léčbě rakoviny". Což není pravda, např. Valter Longo, profesor gerontologie a biologických věd na University of Southern California provedl studii, která jednoznačně prospěch hladovění prokázala. Tedy platí opak "Žádná vědecká studie neprokázala neúčinnost hladovky na léčbu rakoviny." (sám se již nějaký ten pátek snažím takový důkaz dokonce koupit viz můj článekNabízím 1.000 Kč za důkaz o neúčinnosti hladovky či Breussovy diety leč bezvýsledně), protože krom této výše zmíněné prostě žádná jiná neexistuje.

Jediné informace které se k lékařům dostanou jsou ty, kdy se jim nějaký bloud s onkologickým onemocněním dostane do ordinace, prohlásí "držel jsem hladovku ale roste to dál". Laici hladovkou nazývají třeba i snězení jednoho krajíce chleba za den. Že to ale potom žádná hladovka není neví ani ten pacient ale bohužel ani ten doktor, tomu stačí vidět vyhublého pacienta a jeho prohlášení. Tvrzení pacienta jako vědecký důkaz !! Ano bohužel takto nevědecky funguje naše věda... Opět žádný podrobný rozhovor co vlastně dělal či nedělal (ten doktor ani neví na co by se ho vlastně měl zeptat sami v tom mají neuvěřitelný zmatek viz např. názor profesora MUDr. Oskara Andrýska, DrSc, primáře Nemocnice následné péče Měšice (v článku dole)).

Přitom výsledky vědy jsou tristní. Šanci, že zemřeme na rakovinu mám já i vy dnes úplně stejnou jako měli naši předci před 50 lety, tedy stále každý čtvrtý z nás... a "armáda uzdravených" je z 90% jen statistickým kouzlem :
- můj otec zemřel měsíc po diagnoze rakoviny mozku ale v úmrtním listu má jako příčinu smrti "selhání jater", tedy na rakovinu onemocněl ale již nezemřel
- moje máma zemřela na rakovinu 5,5 roku po stanovení diagnózy, je tedy dle zásad medicínské statistiky uvedena mezi "uzdravenými pacienty" , no mám z toho obrovsky hřejivý pocit
Tedy ani jeden můj rodič na rakovinu oficiálně nezemřel, oba na ni "jen" onemocněli a jeden byl dokonce "vyléčen", hmm.

Prosím o iniciování zákona který by ukládal vědě a medicíně povinnost pečlivě prozkoumat (a ověřit/vyvrátit pokusem) každý případ pacienta vyléčeného jinak než podle dnešních dogmat. Bez výjimky tehdy kdy jsou k dispozici lékařské zprávy před i po vyléčení jako ve všech výše zmíněných případech.. A povinnost státu na toto bádání dát peníze, zvlášť v případě kdy by toto nové léčení ušetřilo miliardy ve státním rozpočtu.

Nejde zdaleka jen o rakovinu, sám jsem se v době nedávné samoléčbou dostal z velmi závažného onemocnění panickou poruchou.
Desítky mailů na všechny strany. od Úřadu vlády, přes Akademii věd a mnoho odborných společností zůstaly bez odezvy, vědu prostě vyléčení přírodní cestou vůbec nezajímá. Jen s ministerstvem zdravotnictví jsem si krátce dopisoval viz Úspěšná samoléčba aneb co si člověk neudělá sám to nemá ale i tam to po dvou mailech zahráli do autu)

Tedy - je možno dokonale, bez vedlejších účinků a velmi levně vyléčit široké spektrum nemocí, snad dokonce úplně všechny. Ale právě to "velmi levně" je základní problém, na těchto metodách nelze nic vydělat, nejdou patentovat a tak se o ně nikdo nezajímá, nevytáhne milión na jejich ověření pokusem či studií (a bez těch se zas nesmí oficiálně používat = zamotaný kruh). Jen si říkám, že to je škoda... Když to neprošťouchnete Vy tak pak už asi nikdo.

přeji hezký den, Kunc

Autor: Stanislav Kunc | neděle 12.6.2016 15:30 | karma článku: 19.47 | přečteno: 1541x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Věda

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (3) - přírodní červená

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

28.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 13.20 | Přečteno: 130 | Diskuse

Zdenek Slanina

Problém co začal už Arrhenius: Kysličník uhličitý a doba ledová - a teď i sopečné aktivity

Už S. Arrhenius řešil vztah obsahu CO2 v atmosféře i k době ledové. Tehdy hlavně ukázal, že jeho navyšování v atmosféře povede k nárůstu její teploty. Nyní výzkumy z univerzity v Sydney ukazují na roli sopek v nástupu ochlazování.

26.3.2024 v 5:22 | Karma článku: 25.00 | Přečteno: 519 |

Martin Tuma

Berte Viagru, dokud si na to vzpomenete

Rozsáhlá studie odhalila významné snížení výskytu Alzheimerovi nemoci u pravidelkných uživatelů Viagry

25.3.2024 v 14:17 | Karma článku: 13.60 | Přečteno: 303 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (2) - průmyslová žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

25.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 189 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (1) - přírodní žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? První díl seriálu o barvách.

21.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 18.12 | Přečteno: 293 | Diskuse
Počet článků 215 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1856

pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...