Stanislav Kunc

Dívčí (chemická) válka vedená proti vlastní rodině

6. 02. 2017 11:18:54
Kdyby naši předci používali toliko výrobků z drogerie a parfumerie jako my též by je soužilo toliko alergií a astmatu. "Věda" svým diletanstvím zrodila myzofobii (chorobný strach ze špíny) a germofobii (chorobný strach z baktérií)

ŠPÍNA A MIKROORGANISMY = NEJLEPŠÍ PŘÁTELÉ

Tuší to už i "věda" viz např. úvaha o očkování špínou z úst jednoho z Velkých Sysifů - Zlatý bludný balvan pro oficiální (pa)vědu č. 20 - sterilní prostředí podporuje zdraví

Ale protože věda nejde po příčinách onemocnění ale cestou pouhého řešení jeho následků tak se jim to motá trochu dokolečka viz např. Homo no-sapiens vybíjí tisíce kusů drůbeže...

Tedy - za předpokladu, že "vyčistíte lampou svou" přírodní stravou viz

video //www.youtube.com/embed/NUF0hUoHqO0

se vás už žádné infekce netýkají a můžete naplno využívat i benefitu špíny a mikroorganismů... i bez nějakého potrhlého očkování (ať už stávajícího či zamýšleného "špinavého").

Každý si to může vyzkoušet sám - při např. chřipce stačí na 3-4 dny vynechat sacharidy (třeba hladovkou "nic než voda") a přemnožené mikroorganismy pokapou sami... Nepřítel se dá přemoct buďto zbraní (ATB) nebo vyhladověním... A když pak dotyčný najede na přírodní stravování (www.paleo.sk) bude kapesníčky používat výhradně na utírání očí při dojáku...

Toliko na úvod...

S VANIČKOU VYLITO I DÍTĚ

Protože ale o této příčině nemá "věda" tucha nezbývá jí než se snažit pořešit následky. I zahájila "hon na čarodějnici jménem bakterie a viry" - bijte je, ničte je, žádného mi nešeřte ! Zavalila naše domácnosti obrovským množstvím chemie.

Ani jeden z přípravků které používáte doma nebyl testován v reálném čase, v reálné domácnosti, na reálných lidech, už vůbec ne v interakci s ostatními chemikáliemi.

Skutečností je, že máte doma chemikálie jejichž náhodné požití vás zabije či významně poškodí na zdraví. Tyto si dobrovolně (je přece nutno pozabíjet všechny ty piditvory) rozmazáváte na desítky metrů čtverečních ploch svých bytů, z kterých se následně vypařují...obzvláště ženy jsou v tomto počínání velmi aktivní...

milé ženy, velmi tím škodíte své rodině...

ŽENA - DOBROVOLNÝ POKUSNÝ KRÁLÍK

A začněte u sebe, těžko u vás najít aspoň 1 cm2 kůže které není pokryto nějakou chemikálií. Na vlasy si nanášíte chemikálie které už nejednou zabíjely - stačí zagooglit. A když Vás ta barva přímo nezabije tak to to berete, že ok - ty má svatá prostoto. Jak má v tom ataku chemikálií zůstat vaše hlava bez bolestí a migrén asi ?

Když k tomu přičtem nehty, řasy, rty, na zbytek aspoň nějaký krém - kam se hrabe armáda se svojí výzbrojí...

A co teprve ti nedobrovolní pokusní králíci...

VÝZVA

Přestaňte s chemickou válkou vůči sobě, své rodině i širokému okolí včetně zvířat.

Přejděte na přírodní stravování, pak už ani žádnou parfumerii ani vést nekonečný boj s mikroorganismy doma nepotřebujete budete krásné i zdravé.

* * *

SÁM SE DISKUZE Z ČASOVÝCH DŮVODŮ NEZÚČASTNÍM, MÁTE-LI PRO MNE NĚJAKÝ

DŮKAZ

(vědeckou studii, pokus na zvířatech, podrobnou konkrétní causu)

NA PODPORU MNOU ZPOCHYBŇOVANÝCH VĚDECKÝCH TVRZENÍ A STOJÍTE O MŮJ NÁZOR NA NĚJ

POŠLETE MI HO MAILEM (kunc.standa@seznam.cz),

JÁ HO SPOLU S MOJÍ ODPOVĚDÍ OTISKNU V DISKUZI POD TÍMTO ČLÁNKEM

Autor: Stanislav Kunc | karma: 15.39 | přečteno: 862 ×
Poslední články autora