Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

LilBerry

17. 9. 2011 23:49
Lež

Pane, když jsem našla váš článek, k smíchu ste pro mě byl spíše vy, s prominutím... Neveříte na jiné síly? A jak mi, nám všem, vysvětlíte tohle: http://www.kruhy-v-obili.cz/wp-content/uploads/2011/07/velesovice-3.jpg  ...že by vtipálci tam šli zasít nové obilí? Pěkný.... Chápu, že existují různí vtipálci, co vytváří svoje kruhy, třeba ve tvaru medvídka, ale tohle je fakt, tohle je pravda, a já tomu věřím!

0 0
možnosti
EK

Eles

28. 7. 2011 12:56
Škoda, že tu uplatňovanou logiku a vědecký skepticismus

neuplatňujete v první řadě u sebe. Ono totiž tvrdit, že kruhy dělají UFOni, je jen neškodná naivita některých zmatených lidí. Zatímco tvrzení, že nejlepší prostředek pro uchování zdraví spočívá v konzumaci syrového masa, je zcestná a lživá pseudoteorie, která může způsobit ostatním neštěstí. Když se toho nějaký prosťáček chytí, tak si dost zariskuje se svým zdravím.

PS.: když jsem se zpětně koukal na ta poslední témata, tak ještě nemůžu zareagovat v diskuzi k článku "Kdo se má bát bakterií a kdo nemusí ?"

0 0
možnosti
SK

Standa K.

28. 7. 2011 16:11
Re: Škoda, že tu uplatňovanou logiku a vědecký skepticismus

Eles :

1/ to sem fakt nepatří, odpovídám Vám v diskuzi pod zmiňovaným článkem

2/ pro alespoň hrubou orientaci případných dalších zdejších čtenářů : "že nejlepší prostředek pro uchování zdraví spočívá v konzumaci syrového masa" jsem N I K D Y netvrdil (nemluvíme-li teda o psech ale o člověku), špatně jste mně buď pochopila nebo nepozorně četla případně tam uveďte moji přesnou citaci...

P.S. logiku a vědecký skepticismus uplatňuji ve všech mnou zkoumaných oborech, nikdy bych nepustil veřejně něco co bych hlavně neměl osobně vyzkoušeno... víte, kdybych Vám před 104 lety tvrdil něco o vitamínech tam na mne budete koukat jako na šarlatána a podivína... enzymy na svého propagátora a všeobecnou povědomost teprve čekají...

0 0
možnosti
T

Tonička

26. 7. 2011 22:38
Chabé znalosti i zapojení logiky,

nepřesvědčil jste mě mladý pane - o podání vědeckého důkazu Vašich úvah se jistě pokoušet nebudete...

0 0
možnosti
JB

baranka

27. 7. 2011 16:09
Re: Chabé znalosti i zapojení logiky,

Spíše by mě zajímal nějaký vědecký důkaz na Vaše tvrzení, cituji: "Slunce 21. prosince 2012 dospěje do středu Galaxie a současně do středu času."

0 0
možnosti
MZ

MZak

26. 7. 2011 9:57
Zapojeni logiky, chabe ???

Libi se mi jak pani T. prijde s vyrokem o logice, zkusenostech, znalostech a vedeckych postupech :) Jeji blog a stranky jsou plne veci, ktere je schopna prohlasit za "prave" aniz by je videla. Staci ji na to fotografie a je jedno od koho. Dale snimky vetrniku, ktere TV Nova objevila a ve stejne reportazi vysvetlila jejich vznik, ale pro pani Pliskovou stale vesmirnou zahadou. Fotografie travniku, lesnich porostu,kde se objevuje zname jevy atd. atd... Snuska blabolu a mistifikaci okorenena polopravdami, nepresnostmi a dohady a pohadkami. Ale hlavne,ze se stale mluvi o mimozemstanech :) Kdyz se ji ptame po logickych souvislostech, tak jeji jedina odpovedi je: "JE NUTNE VERIT !", "OOO, VY NEVERICI..." Protoze odpoved nema.Mluvi o zkusenostech, ale uhlavnim nepritelem je kazdy amatersky slapalista s prknem, ktery i po tolika letech "vedecke" prace dokaze oklamat i takto zkuseneho "vedce". Coz se uz stalo tolikrat, ze je to az smesne :)

0 0
možnosti
MZ

MZak

26. 7. 2011 10:00
Re: Zapojeni logiky, chabe ???

Je pravda ze nic nevime,obavam se, za pani T. je na tom stejne, mozna jeste hure... Omlouvam se pani T, ale musite uznat, ze takhle uz to nejde... To je opravdu vrchol lidske..... Mejte se fajn

0 0
možnosti
T

Tonička

25. 7. 2011 21:10
Zapojení logiky velmi chabé, pane!

Při prvním spatření kruhů v obilí nelze uplatnit uvedenou logiku - chybí Vám teoretické znalosti i praktické poznatky - z čeho pak logika vychází? Článku chybí odbornost i zkušenost, jsou to pouhé žvásty. Víte něco o dlouhých piktogramech a jejich linii? Hodnocení piktogramů není jednoduché - vyžaduje hluboké znalosti výskytu na celém světě, symboliky, posvátné geometrie, energetického systému Země... K smíchu je, kdo o neuvěřitelných skutečnostech pochybuje a ve skutečnosti sám nic neví.:-)

0 0
možnosti

Johny_S

25. 7. 2011 21:18
Re: Zapojení logiky velmi chabé, pane!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
L

lomihnát.

25. 7. 2011 20:06
Máte pravdu, dělají to vandalové.

Já tak nějakýho chytit, jak mi to vyšlapává v obilí, udělal by okolo sebe akorát kolo z krve a e-éé.

Proč ti nikdy není v trávě (botanicky je obilí taky tráva, ale myslím tu obyčejnou), v hrachu, v kukuřici, v prosu, v soji, v lupině, v rejži ..

Zpočátku to byla docela povedená recese, ale už pár let to tu původní vtipnost ztratilo.

0 0
možnosti

Johny_S

25. 7. 2011 20:15
Re: Máte pravdu, dělají to vandalové.

A co třeba takové rákosí - místy ho bývají opravdu velké a souvislé porosty. Pokud by to dělalo "něco" shůry, úplně stejně by mohlo povalit toto rákosí. Člověk se ovšem vodou brodit nebude. Existují tedy nějaké kruhy v rákosí?

0 0
možnosti
H

hanick

25. 7. 2011 19:12
Autor se chtěl zesměšnit a ...

celkem si myslím, že se mu to podařilo. Že agrosymboly imitované lidmi existují je přece známo a je docela možné, že autor natrefil právě takový. Nenašel jsem v článku a ni zmínku o stavu kolínek stébel a autor přehlédl, že je obvyklé, když uprostřed stébla stojí a také je obvyklé jejich rotační vzájemná poloha.

Škoda, že nepodařený pokus o nadsázku pokazil atraktivnost tématu. Rv

0 0
možnosti

Johny_S

25. 7. 2011 19:26
Re: Autor se chtěl zesměšnit a ...

Nejsem si tak docela jistý, zda se nezesměšňujete spíše vy.

1 0
možnosti
EP

Dallillah

24. 7. 2011 12:40
Autore

Autore, je mi Vás líto.:-/

0 0
možnosti
JB

baranka

24. 7. 2011 15:33
Re: Autore

Ale pravdu má, akorát jej nebude citovat Blesk. ;-)

1 0
možnosti
A

Alfie

24. 7. 2011 9:09
Mimozemšťany bych v tom asi neviděla, ale...

... "kruhy v obilí" se objevovaly i dříve, když ještě UFO nebylo v módě - tudíž ani motivace pro vtipálky. Jak tedy vznikaly ty první? Ne, nemám žádnou ucelenou teorii, ale taky bych nepřipisovala lidem s prkýnky na provázku všechno - možné je ledacos, kdo ví?

0 0
možnosti
MZ

MZak

25. 7. 2011 9:56
Re: Mimozemšťany bych v tom asi neviděla, ale...

No to je prave ta blbost, ktera svetem vladne... Prosimvas, kdy se objevovaly kruhy v obili, ikdyz nebylo UFO v mode ? Odpoved je jednoducha...nikdy! A pokud to byly nejake kruhy, tak nemeli takovouhle formu...

0 0
možnosti
G

Gašpo

24. 7. 2011 8:06
K smíchu to asi je

Fanatický nadšenci pre UFO sú blázni chytajúci sa blbostí. A radi skočia "na špek" všetkému možnému.

Ale tak ako sa obrazce v obilí nedajú považovať za žiadny dokaz UFO, tak sa nedá považovať argument že sú podvrh, za dokaz o neexistencii UFO.

Ľudia uvažujte. Ak by ste sedeli v lietajúcej lodi nad planétou s premnoženými paviánmi, kreslili by ste im nejaké odkazy? Snažili by ste sa s nimi nadviazať kontakt? Alebo im dokonca poskytnúť nejaké technológie?

Presne naopak. Pokiaľ by Vás vývoj na tej planéte zaujímal, snažili by ste sa byť neviditeľný. A dávali by ste bacha, aby ste tým paviánom neotvorili cestu do vesmíru. Dokonca by ste likvidovali ich pokusy sa tam dostať. Predstava, že sa horda tých paviánov dostane do Vášho domova...

0 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.