Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rudaz

18. 8. 2011 18:48
Doporučení

Všem doporučuji nejprve shlédnout a potom věcně diskutovat:

http://probuzeni.blogspot.com/2011/01/kruhy-v-obili-vse-co-jste-kdy-chteli.html

Bude líp.R^

0 0
možnosti

O.M.

12. 8. 2011 21:29
Podvod, možná HAARpyje

ale ufoni to nejsou.

0 0
možnosti

Jožin z planin

11. 8. 2011 8:11
Poškozená buněčná struktura...

Pan Čermák píše, že pravý (tedy lidmi nevytvořený) kruh se pozná podle toho, že mají některá stébla poničenou buněčnou strukturu stejným způsobem, jako by byla v mikrovlnné troubě.

Jako technik vím, že není zas tak velký problém z mikrovlnky vyndat magnetron, pečlivě jej odstínit, aby neozařoval uživatele a vlastně z něj tím způsobem vytvořit mikrovlnnou letlampu. Případně je možné použít starý vojenský radar k zaměřování protitankových raket (známý mi tvrdil, že si na tom na vojně pekli buřty). K napájení na těch pár minut stačí obyčejná autobaterie s měničem. A raději položit na místo a zapínat z větší dálky, aby si tvůrce kruhu neponičil vlastní buněčnou strukturu.

Tvůrci kruhů na svých stránkách podobné řešení doporučují. Ne sice takto doslovně, ale říkají, že poškozená stébla rapidně zvyšují věrohodnost.

P. S.: Doufám, že to nikdo nebude zkoušet doma, protože magnetron z mikrovlnky je při neopatrném zacházení opravdu hodně nebezpečný.

0 0
možnosti

Eles

11. 8. 2011 9:34
Re: Poškozená buněčná struktura...

Ta porušená buněčná struktura "jako od mikrovln" je jenom fáma. Neni potřeba si nic sestrojovat. Badatelé tuhle informaci jenom přebírají jeden od druhého jak kolovrátci, ale nikdo z nich neví, co si pod tím konkrétně představit.

Odhalit změny na úrovni struktury buňky chce opravdu špičkové vybavení, na to běžný světelný mikroskop nestačí.

A nakonec stejně pravost hodnotí jenom z fotek podle mustru: "myslím, že to by lidé za noc nezvládli".

0 0
možnosti

racek007

11. 8. 2011 0:56
kritika k smíchu, názory k pláči

A co odpověď na zprávu, kterou odeslali vědci v novém mexiku o naší dna, o rase..., nebo zpráva na disku v ASCI nebo obrazce tak náročné na geometrii, že jen sotva by to ta vaše partička dokázala. co způsob jakým jsou stébla ohýbána a překládána.Víte ty Vaše detaily ty jsou vážně dost chabé. Jděte se s takovou kritikou bodnout. Některé ze symbolů by člověk na zemi nemohl udělat tak přesně, to ví každý. Sorry, Vy to prostě ignorujete a ještě to zesměšňujete v zavádějící kritice na 10 řádků, dovolte abych se zasmál.

0 0
možnosti

markyz.Gero

11. 8. 2011 7:53
Re: kritika k smíchu, názory k pláči

máte dovolení, smějte se do aleluja ;-D

0 0
možnosti

markyz.Gero

10. 8. 2011 22:10
pane Čermák

k životu ve vesmíru: je faktem že ve vesmíru život existuje ale jediný o kterém víme je ten náš o žádném jiném nevíme, co dokonce ani nevíme je způsob jak život vzniká ergo těžko můžeme tvrdit že život měl možnost vzniknout tam či jinde když ani nevíme jak život vzniká, vy zakládáte své tvrzení na statistice dle počtu planet a hvězd ovšem mezi statistickou veličinu samozřejmě patří i možnost jednoho jediného života ve vesmíru a je statisticky srovnatelná s tou vaší, takže u vás jde jen o víru

0 0
možnosti

dolch

11. 8. 2011 0:11
Re: pane Čermák

Že se vůbec namáháte. Kdyby si tak pan Čermák radši otevřel u těch svých převratných děl diskuse. Ale to né, to on radši chodí prudit na cizí :-/

0 0
možnosti

Eles

10. 8. 2011 21:33
Kruhologové nikdy neustoupí...

a nepřiznají, že kruhy šlapou lidi. Chvíli mi trvalo než jsem na přišel, to musím uznat.

Jen považme. "Odbornost" na kruhy v obilí se pozná tak, že je ten člověk navštěvuje a cítí tam napětí ve vzduchu. Čermák už 20 let. Je mu asi 30, to znamená, že už cca v 15ti letech byl poměrně zkušeným znalcem. Tonička má asi kariéru ještě daleko delší. Povšimněme si, že Tonička klidně o kruhu prohlásí, že je pravý, zatímco Čermák, že je nepravý. Většinou totiž jejich pravost hodnotí z fotek. Haha - badatelé.

Taky je potřeba se smířit s faktem, že zaníceně budou mluvit o poruchách buněčné stavby, ačkoli ani jeden není biolog a ačkoli stébla viděli tak maximálně pod lupou s 3x zvětšením. Zkrátka si někde přečetli něco od podobného blouznivce a je to. Elektronový mikroskop by ani nespustili. Odborníci.

0 0
možnosti

Eles

10. 8. 2011 21:33
Re: Kruhologové nikdy neustoupí...

Že v kruzích vypadává signál telefonů a podobné taškařice je další velký důkaz nadpřirozena. Na chalupě se mi to stává furt i bez kruhů.

Nakonec tedy zbývá akorát tvrzení, že velký a složitý kruh nemůžou vyšlapat za noc lidé, takže to musí být něco jiného.

Jenom je zajímavé, že když si člověk prohlédne různé databáze obrazů v obilí, tak tam vidí tu překrásnou evoluci, kdy z počátku šlo jenom o jednoduché kruhy, pak se dělali soustavy kruhů, no a postupně to dospělo do velekomplikovaných obrazů. Asi jako v čemkoli, v čem se sehraná parta postupně zdokonaluje. No nic, opravdu strašlivý a tajemný fenomén :D

0 0
možnosti

markyz.Gero

10. 8. 2011 21:21
když ono je to tak krásné

vidět kolem sebe tajemno, konspirace záhady apd. proč ne, pokud to někoho baví ať blbne do aleluja sebrat takovým lidem jejich vize je jako sebrat dítěti hračku i reakce je jak vidět podobná ale nakonec proti velké badatelce, historičce, etc etc  toho času učitelky dějepisu na důchodě paní Antonii Plíškové je to slabý odvar ;-D

0 0
možnosti

BlackWhite81

10. 8. 2011 20:56
tenhle článek je jak od 3letého dítěte

a co si chcete tímhle článkem dokázat??? každý aspon trochu vzdělaný člověk ví, že ve vesmíru nejsme sami. Vesmír je nekonečný a jen z toho kam dohlédne hubbluv teleskop je známo, že jsoou miliardy galixí jako ta naše, v každé znich jsou miliardy hvězd které obíhají miliardy planet!! jenom naprosté neinformované pako si může myslet, že jsme tady sami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! víc nemám co bych dodal

1 0
možnosti

markyz.Gero

10. 8. 2011 21:01
Re: tenhle článek je jak od 3letého dítěte

každý průměrně vzdělaný a hlavně myslící člověk neví zda jsme či nejsme ve vesmíru sami, neví to totiž nikdo a to že někdo ty jež tohle ví považuje za paka svědčí jen o něm samém ;-D

0 0
možnosti

Kol Ja

10. 8. 2011 20:46
milý autore...

dle vašeho článku jsem došel k závěru, že podle Vás lze vyšlapat všechno! ...a nejen v obilí!;-D

0 0
možnosti

open eye

10. 8. 2011 20:31
Vy jste jim to teda nandal

:-)

0 0
možnosti

Liborcermak

10. 8. 2011 20:38
Re: Vy jste jim to teda nandal

Komu co nandal? Například mně? Mně, který se tímto jevem zabývá téměř dvě desetiletí? Vždyť autor má o tomto fenoménu zásadní nevědomosti! Jinak by nemohl něco takového splodit.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS