Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

meduzka555

12. 9. 2011 1:22
téměř nemůžu nesouhlasit, ALE

proč píšete věci, který každej ví? přečetl jste si o tom někdy něco? třeba že Čína zažívá postupný uvolňování a díky tomu přežívá režim jedné strany a vypadá to, že jen tak nezmizí?

proč se snažíte dělat chytrýho ve věcech, kterým nerozumíte a plácáte kraviny nebo banality?

0 0
možnosti

kaktusak

10. 9. 2011 21:38
Nejkrvavější je ovšem kapitalismus

Ten za sebou nechává mnohem víc obětí, než jen pár miliónů.

1) Tady je formálně několik stran, ale ve skutečnosti vládne buržoazie a dělá si co chce. Kdo se lidí ptal na rozbití republiky, na zavlečení do zločinného Severoatlantického paktu, na účast na vražedných "mírových misích"?

2) Lidé utíkají z chudších zemí do bohatších. Bohatství tyto země získávají především rabováním jiných zemí pod záminkou třeba odstranění zlého Kaddáfího.

3) Kdyby kradli tak jako "demokratičtí" politici, taky by popularitu velice rychle ztratili.

0 0
možnosti

polkadot

11. 9. 2011 1:11
Re: Nejkrvavější je ovšem kapitalismus

A zapoměl jste ještě dodat že okupace je vlastně internacionální pomoc.

Když čtu vaše příspěvky, jsem nesmírně šťastný, že nemusím již zažívat to "vaše" budování komunismu a že naše životy neovládají individua vašeho typu. Kdo zničil bezdůvodně život mého děda-komunisti! Kdo ničil bezdůvodně život mým rodičům-komunisti! Kdo ničil bezdůvodně život mě a mé rodině-komunisti! Nějak jsem si nikdy nevšimnul, že by mě ničili kapitalisti,buržoazie či já vím co ještě vám leží v žaludku. Bůh s vámi, soudruhu, a buďte rád, že se ti "vaši zlí kapitalisti" nechovají tak, jako se chovali (a někde ještě chovají) komančové. To byste už asi visel.

0 0
možnosti

hafusak2

10. 9. 2011 21:16
Asi by Vám měli vrátit školné.

Když máte tak chabé znalosti ze zeměpisu. Copak je jsou jen tyto dvě země? To neznáte žádné další, kde lidská práva nemají ani na papíře, natož v praxi?Rv

0 0
možnosti

Standa K.

11. 9. 2011 16:43
Re: Asi by Vám měli vrátit školné.

nechtěl jsem zdržovat :) tak jsem vybral nejkřiklavější případy...

0 0
možnosti

certik_bertik

10. 9. 2011 20:54
zas

tak moc lidí nevykosili

0 0
možnosti

strycek-Joe spol. s r.o.

10. 9. 2011 17:59
Máte vypláchnutý mozek, pane Kunci

, dělejte s tím něco. V Libyi nezvítězili žádní demokraté, tam vyhrála hrubá totalitní síla severoatlantických militaristů a islamistických banditů NATO. Nikdo se nepatl místních obyvatel, jakou si přejí vládu. Systém, který ovládá sdělovací prostředky, ovlivňuje výsledky voleb a pokud prohraje, korumpuje poslance jak to známe z Česka, není demokratický, nýbrž totalitní.

0 0
možnosti

Kruton

10. 9. 2011 18:39
Re: Máte vypláchnutý mozek, pane Kunci

V Libyi se, co se týče legitimity, v nejhoršim nic nezměnilo, takže žádná katastrofa. Nikdo se Libyjských obyvatel neptal, jakou chtějí vládu ani v minulosti. Sdělovací prostředky neovládá žádný systém, a proto existují tisíce internetových serverů, které vám podají aternativní informace a ani vy nejste ve svém vyjádření nikterak limitován . Totalita zde není, v dějinách dosáhly totalitního režimu pouze dva druhy ideologií a to komunistické a fašistické (nacistická)....

1 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.