Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sorry, to mělo být jinde nějak mi to nejde smazat

0 0
možnosti

No jo, no... ony ty miliony doktorů, co se po staletí snaží vyčíhnout, jak naše tělo pracuje, jsou a byli úplně neschopní, to je dobře, že jste přišel a vysvětlil jim, jak to všechno je. :-)

Myslím, že u všech těch příběhů s cukrovkou zaměňujete zbožná přání za fakta. Pokud se těm lidem od cukrovky trošku ulevilo, nebude to primárně tím vaším půstem, ale tím, že nějakým způsobem zhubli část své obezity. 

Pokud tělo oslabíte drastickou dietou, nemoci si spíš přivoláte, než že odezní.

1 0
možnosti

Stanislav Kunc prostě z principu nevěří žádným vědeckým poznatkům a podrobuje je vskutku bizarním pokusům o vyvrácení. Naproti tomu snadno uvěří jakýmkoli nesmyslům šířeným na sociálních sítích, pokud to dostatečně podporuje jeho podivné teorie. Tyto nesmysly žádnému kritickému zkoumání nepodrobuje. Shrnu-li, tak ačkoli Stanislav Kunc tvrdí něco jiného, o žádné poznání pravdy mu ve skutečnosti nejde.

2 0
možnosti

J20a46n 54R23á57ž

30. 7. 2015 14:42

Měl jsem zažívací potíže, prý žlučník. Všechno, co jsem pozřel, ihned dávivě vyzvracel. Už samotné pomyšlení na jídlo vyvolalo nevolnost a odborníci z FN si nevěděli rady. Kamarád, poněkud neortodoxní lékař- praktik, mi poradil hladovku. 20 dní jen voda. Už je to deset let a mé nejoblíbenější jídla jsou od té doby všechny dobroty z domácí udírny ( špek,bůček,klobásky) a další "zdravé" potraviny. Žaludek i žlučník funguje bezvadně ,ačkoliv jsem žravý jako stepní lev je váha v normálu.

Toť má zkušenost s hladovkou.

0 0
možnosti

Děkuji za příběh. Zajímala by mně reakce Vašeho (ortodoxního) obvoďáka a pánů specialistů z FN - šli po tom co Vás uzdravilo jak slepice po soplu nebo mávli rukou ? Takhle se k těm seriózním studiím nedohrabem :-)

0 0
možnosti

zvláště pak cukrovkářům prý hladovka prospívá, takový cukrovkář drží půst a pak už není cukrovkář

0 0
možnosti

No to je právě to co doporučuji - nejprve pořádné studium a pak soudit, pak se člověk nemusí vlamovat do otevřených dveří. Doporučuji kapitolu kontraindikace v knize doktorky Partykové.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Hladem zemřelí již žádnou chorobu nechytí. ;-D

Nejzdravější národ jsou jasně Rusové a podobní. Neboť drží hladovku celoživotní.

0 0
možnosti

A obyvatelé Afriky jsou vůbec nejzdravější na světě. Hladovka jim vyléčila úplně všechny choroby. :-) Ostatně, je pěkné uvádět příklady lidí, kterým hladovka údajně vyléčila rakovinu, ale pokud to nejsou kontrolované a statisticky vyhodnocené studie, nemá to fakticky žádnou vypovídací hodnotu. Muselo by se to porovnat s lidmi, kterým hladovka rakovinu nevyléčila, a poté ještě s nějakými kontrolními skupinami (třeba těmi, které byly léčeny "konvenčně"). Teprve pak by bylo možné říci, zda hladovka zabírá na rakovinu.

Ještě z jiného soudku. U článku o zbytečnosti očkování a léků proti chorobám vůbec mě zaujal názor pana Kunce, že i ty nejhorší epidemie vždycky někdo přežije, takže je zbytečné je léčit nebo se proti nim chránit očkováním. Navíc je prý z přírody zřejmé, že i druhy, které čas od času nějakou tu epidemii prodělají, zůstávají, nevymírají (pan Kunc si asi nevšiml, že již 95% druhů, které se v historii Země vyskytly, vymřelo). Každopádně je tento cynický postoj jednoduchý pěkně teoreticky od stolu. Pokud by se nějaká taková epidemie vyskytla a pan Kunc se nakazil, určitě by nad tím stoicky nemávnul rukou, že někdo prostě umřít musí, a udělal by všechno pro to, aby to nebyl on. Určitě by k tomu použil prostředky, kterým věří, že mu zaberou. On nevěří v konvenční léky, jiní ano. Ale princip je stejný.

1 0
možnosti

Opravdu nechápu, z čeho se vytváří stolice člověka, který dlouhodobě přijímá jen vodu.

0 0
možnosti

J36a23r68a 59R78a66n19k

29. 7. 2015 1:12

Tak pokud neni clenem klubu Pratel Vyvadila, tak je to ok. Buddhiste a Hinduiste obcas drzi hladovku a jeste jim to neuskodilo;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.