Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za celým tím umělým oplodňováním jsou pouze prachy.

Vymysleli to a v život uváději muži, ne ženy. Ty jsou jenom obchodním objektem. Mužům ale nezáleží na přežití cizích genů, jen těch vlastních. Jediný důvod, pro který pomahájí cizím genům, jsou peníze.

Takže je to nemravné od samého počátku a nejde a nikdy nešlo o pomoc lidem s problémy, ale jen o peníze.

0 6
možnosti

No, spíš to pohánějí neplodné páry. Jsem docela zvědav na pana Kunce, už má na to věk, ale chová tak nanejvýš králíky a psy, na nichž dokazuje, že jsou zdravější, pokud je krmí podle svých teorií. Třeba jednou na svém blogu popíše, jak porazil moderní medicínu při porodu.

2 0
možnosti

Ad Kallenova studie. Z toho článku jste si vybral jen to, co se vám hodilo, že? Po větách, které jste zkopíroval do blogu totiž autoři píší - citát: 

 "Pokud ale ze sledovaného souboru vyloučily děti předčasně narozené,  riziko nemocnosti u IVF dětí podstatně kleslo. Také zvýšený výskyt nádorů se u IVF dětí nezdá být významný a podstatný. Zajímavé na této je, že jakmile děti dosáhnou věku šesti let, problémy, které si s sebou nesou jako dědictví IVF, mizí jako mávnutím kouzelného proutku. Zvýšené riziko hospitalizace se u nich už dále neprojevuje.

Celá studie je jistě záslužná, má ale jednu vadu na kráse. Její autoři nemohou vyloučit fakt, že získané výsledky nejsou z části ovlivněny také tím, že rodičovské páry, které podstupují oplodnění IVF,  se o své  „vymodlené“ potomky starají s mnohem větší úzkostlivostí. Možná pro své ratolesti vyžadují od lékařů zvláštní péči...?"

A takhle by se dalo pokračovat. 

Směs nepochopení a fixlování z úvahy ještě nikdy neudělala pravdu.

5 0
možnosti

Pochopitelně. To je pracovní metoda pana Kunce. Vše alternativní, popírající moderní vědecké poznatky, je správné.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS