Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Používám profesionální účetní systém s pravidelnou aktualizací. Je tzv. "blbuvzdorný" a vždycky když se snažím udělat chybu, tak mi obrazně řečeno "nafackuje".

Název zveřejňovat nebudu, protože nevím jak by reagoval admin (třeba nedovolená reklama...). Pokud má někdo zájem, tak napište.

0 0
možnosti
JH

Nevím, co to máte za paní účetní, protože možnost uplatnit si odpočet DPH u přijatých (vašich "výdajových") faktur až v okamžiku obdržení dokladu (ať už v tištěné nebo elektronické formě) platí už dlouho, tuším od r. 2013. (§ 73 ods. 1. a 2)

Jen se na to v běžném přiznání nepřišlo.

0 0
možnosti
Foto

Tu stranu bych nevolila ani v nejšílenějším snu. Zfalšované statistiky se daly očekávat a až se rozjede EET, bude to ještě horší. Dalším hitem jsou tak přísné podmínky pro nákupy a investice, vlastně ne přísné, ale "transparentní" a "korupci vylučující", že brání nejen nákupům, ale i investicím. Výsledkem je, že se hrozně ušetří, protože se nekoupí ani kancelářský papír a státní budova nám dřív spadne na hlavu než bude možné ji rekonstruovat či prodat. V obcích potečou po ulicích h . . . ., protože žádný starosta už nebude mít odvahu stavět kanalizaci, aby ho nezavřeli za nesmyslné administrativní pochybení. Ale rozhodně se ušetří a "transparentně" se neudělá vůbec nic.

2 0
možnosti
SH

A starostové, radní i zastupitelé na malých vesničkách musí proto, aby byli "transparentní" a "korupci vylučující" svým sousedům veřejně sdělit, kolik mají peněz a jak cenný vlastní majetek. K tomu jen chybí, kde ho mají, i když to za těchto podmínek si vlastně zjistí úplně každý. Pak jsou jen dvě možnosti, buď jim bude pořád někdo závidět a nebo je někdo vykrade.

0 0
možnosti
ZH

Ten smajlík patří pod p. Kotsche.

0 0
možnosti
ZH

No, už je to sice 18 let, ale když jsem já vystavoval faktůru za Březen, tak na ní bylo datum 31.3. :-)

1 0
možnosti
Foto

Ztrácíte nárok na koblihu!

3 0
možnosti
Foto

No jo, někteří lupiči jsou v loupení o něco lepší, než ty před nimi. To ale neznamená, že nemůže přijít ještě někdo lepší. Tento systém nemůže dát nikomu takový stát, jaký si on představuje. Přesto na takový stát, lidé věří a ve své naivitě doufají, že jednou zvolí takového politiky, který se jejich představám alespoň přiblíží.

4 0
možnosti
PV

P62a90v55e10l 49V25é86b80r

24. 4. 2016 19:48

Nevolil jsem ANO, nevolím ANO a nebudu volit ANO.

Pavel Vébr, důchodce

8 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.