Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A což to takhle obrátit, pane Kunci. Dokažte vy, že tvrzení, ze kterých opakovaně obviňujete vědu, skutečně vyšla v nějakém seriózním vědeckém časopise a ne jenom v reklamě, která už z podstaty věci vytrhává věty z kontextu a šíří zavádějící polopravdy, nebo v některém z mnoha bulvárních plátků.

Opravdoví vědci jsou vesměs skromní lidé, kteří s velkohubými prohlášeními šetří více než se šafránem. To jen vy jim až příliš často podsouváte věty, které nikdo z nich ani nevyslovil ani nenapsal.

Skoro bych vám za to nabídl i odměnu, ale upřímně řečeno, nevěřím, že se pochlapíte a o něco takového se aspoň pokusíte, takže ani nemá smysl mávat tu nějakými částkami. Ale pro vás by to stejně mohlo být užitečné - aspoň se přesvědčíte, že vypustit ze sebe nějaký blábol je něco trošku jiného, než říkat nebo psát jenom to, co můžete dokázat.

Řekl bych, že si léčíte nějaký mindrák. Možná by bylo efektivnější řešit to s psychologem nebo psychiatrem. Nebojte se, hradí to zdravotní pojišťovna.

0 1
možnosti

Nabízíte málo, taková studie stojí statisíce, ne li řádově víc. Kromě toho nikdo seriózně netvrdí že "to víme", to co vy chcete zpochybnit. Naopak , tvrdí se např. že "Nahrazením másla rostlinnými oleji riziko srdečních chorob neklesá"

http://www.osel.cz/8806-nahrazenim-masla-rostlinnymi-oleji-riziko-srdecnich-chorob-neklesa_1.html

Nebo že: "Máslo zvyšuje hladinu krevního tuku méně než rostlinné oleje"

http://www.osel.cz/4870-maslo-zvysuje-hladinu-krevniho-tuku-mene-nez-rostlinne-oleje.html

Neplést si, co hlásají vědci a co reklamy!;-)

0 0
možnosti

To je hodne zmateny blog. Za prve vysoka konzumace rostlinnych tuku pochopitelne zdrava neni. Jak jste na to vubec prisel? Ono kdyz se nekde rekne "jist hodne ovoce a zeleniny", tak to slovo "hodne" neznamena, ze toho mate jist hodne, ale ze rostlinna strava ma tvorit velkou cast potravy (na ukor zivocisne). To, ze lide drive jedli bezne sadlo, tucne maso a maslo a "nic jim nebylo" bylo zpusobeno jinym zivotnim stylem, takze bych se spise orientoval podle toho, jak byli ti lide tlusti tehdy a jak dnes. Pokud ma nekdo vysoky prijem potravy a hodne ji diky pohybu spali, tak je vse ok.

1 0
možnosti

hmmm... tak jsem vám dala karmu... hmmm...

A doufám, že vám konečně někdo nějakou studii pošle. :-)

1 0
možnosti
Foto

V případě, že střídají se živočišnými, tak jejich konzumace nemusí škodit zdraví.

2 0
možnosti
Foto

Vysoká konzumace čehokoliv nějak nadměrně zatíží organismus, nebude tedy zdravá.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS