Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vždyť to jsou stále stejné kecy. Samozřejmě, že zvířata nejsou zdravá. Také trpí na příslušné choroby. V přírodě ovšem nemocné zvíře dlouho nepřežije, protože se o něj postarají predátoři. V lidské společnosti se nyní vyskytuje takové množství různých "civilizačních" chorob proto, že lidé žijí stále déle, a tudíž se stačí projevit choroby, jejichž příčinou je postupné opotřebení organismu a které jsou v nižším věku vzácné.

Vy ovšem stejně žádné důkazy nepřijmete, pouze trollíte. Například jste x-krát požádal o odkaz na vědeckou studii o tom, že gorily umírají na ebolu. Dokonce jste vypsal odměnu 1000 Kč pro každého, kdo vám takový odkaz pošle. Udělal jsem to asi třikrát, bez nároku na odměnu (tu tisícovku si klidně nechte), ale vy se stejně ve svých dalších článcích vysmíváte, že vám nikdo takový odkaz neposkytl a ani poskytnout nemůže. Dokonce jste kdysi rozvinul svou vlastní fantazmagorickou hypotézu, podle níž ty vzácné býložravé horské gorily žerou na skládkách tepelně upravenou stravu, a proto mají ebolu. Až poté jste obrátil, že pro tu epidemii eboly neexistuje žádný důkaz.

2 0
možnosti

Vy jste v tomto textu někde něco zpochybnil? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Právě dnes jsem četl v MF rozhovor s onkoložkou. V Česku se ročně diagnostikuje 7000 případů karcinomu prsu. Kolik asi těchto případů bujení bylo ve tkáních iniciováno právě kontrolou prsů, zda v nich nejsou nádory? Vážně nemocných musí zákonitě přibývat, když lékařská péče dokáže držet při životě lidi, kteří by dříve záhy umřeli a nikdo jim nebrání mít potomky, kteří s největší pravděpodobností jejich úděl zdědí.

1 0
možnosti
Foto

není nic smutnějšího, než pohled na zneuznaného "odborníka"

0 0
možnosti

Nechápu, proč je tento článek v části "Věda".

Autor očividně o metodách vyhodnocování léčby neví lautr nic.

1 0
možnosti
Foto

Do rubriky umisťuje článek vždy autor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.