Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kunci, důkaz o úhynu divokých goril jste už několikrát dostal. Těch deset tisíc si klidne nechte, ale už se prosím více neztrapňujte. Je mi jasné, že vaše klička se skrývá v tom "divokých". Minule jste měl snahu přesvědčovat mě, že ty gorily mají ebolu jenom proto, že žerou na skládkách. Už vidím ty vzácné býložravé horské gorily, jak sestupují z tropických horských lesů k vesnicím, aby se krmily na skládkách... Jinak samozřejmě divoká zvířata na epidemie trpí a nejtěžší průběh u nich mají takové infekce, které se rozšířily nově a zvířata na ně nejsou připravena. Jako příklad lze uvést ptačí malárii na Havajských ostrovech. Ta tam byla zavlečena a téměř vyhubila populace většiny původních druhů ptáků. Udržely se pouze ve vyšších polohách, kde nežijí komáři, kteří malárii přenášejí. Jinak pochopitelně na nemocná zvířata v přírodě příliš nenarazíte, protože se o ně postarají predátoři. To ovšem neznamená, že by nebyla nemocná vůbec.

6 0
možnosti
OK

Podle přírody? Zrušme nemocnice a nechme přežívat pouze silnější, ti ať se rozmnožují.

0 0
možnosti
EH

Jednou, brzo, na neochotu to udělat dojedeme. Jenže import těch silnějších nevyznává evropské hodnoty, takže ty slabé (nás) stejně vybijí.

0 0
možnosti
LH

Copak to nechápete? Je potřeba co nejvíce vybít domácího zvířectva, aby naše republika byla co nejvíce závislá na dovozu.Toto je důsledek kapitalismu a EU.Kapitalisty nezajímá, že to přenáší volně létající ptactvo, je nyní zajímá dovoz masa, které malí chovatelé budou muset v krámě koupit.

1 4
možnosti
OK

Obávám se, že ptačí chřipka bez ohledu na ideologii nejvíce profituje z velkochovů, kde se dokáže šířit extrémně rychle ve srovnání s volně žijícími zvířaty.

2 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.