Diskuse

Jirka to posr.l

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obvykle tenhle blog čtu čistě pro pobavení, ale dnes mám nějaký záchvat odpovědnosti a nutkání uvést věci na pravou míru

Dr. Otto Warburg nezískal Nobelovu cenu za objev příčiny rakoviny, ale za výzkum v oblasti respiračních enzymů. Výzkum, který byl založený na spotřebě směsi kyslíku a oxidu uhličitého zdravými kvasinkami při nasvícení světlem různé vlnové délky. Toť vše. Jakýkoliv další výzkum v oblasti rakoviny nebyl nikdy oceněn.

Je sice pravda, že škroby a cukry jsou nejčastější výživou mikroorganismů, ale rozhodně ne jedinou. Pokud by to tak bylo, potom by neexistoval rozklad mrtvých těl nebo půdní bakterie.

Dieta bez sacharidů je hloupost. Tělo má vyrovnávací mechanismus pro obsah cukru v krvi. U zdravého člověka s vyváženou stravou se bude pohybovat mezi 90 a 160 mg/dl. Hladina nižší než 90 mg/dl vede k celé řadě negativních symptomů, jako třeba problémy s koordinací, mluvením, zmatenost, ztráta vědomí, koma a smrt. Každý, kdo sám má a nebo zná někoho se silnější formou cukrovky ví, jak důležité je hlídat si krevní cukr oběma směry a ne jenom jeho horní hranici.

Takže tak.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS