Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SJ

Hans von Karlin

11. 8. 2011 13:53
Tonička má pořád větší karmu než tento článek!

;-D Jinak vysvětlením, proč jsou symboly vždy přes nějakou traktorovou cestu je jednoduché: traktory mají omezené rozpětí pro práci (např. chemické postřiky proti škůdcům), takže jsou traktorové cesty na polích poměrně dost u sebe. A jelikož jsou symboly (ať je dělá kdokoli) vždy poměrně dost veliké, tak pokaždé zasahují do traktorových cest (i do několika). Možná by bylo zajímavé zjistit, zda-li mají všechna pole tyto traktorové cesty a dále jestli se symboly objevují také na jiných polích, než na obilninových (s cestami).:-)

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

11. 8. 2011 14:02
Re: Tonička má pořád větší karmu než tento článek!

Symboly lze pozorovat na nejruznejsich povrsich (nemluvi se pak vzdy o agrosymbolech, jak by Vam prave Tonicka vysvetlila), ale jejich zakladni vlastnosti je jejich afinita k pristupovym cestam. Dost k vzteku.

0 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

11. 8. 2011 12:07
pro zahado- a ufo-logy

Neuvedomujete si jednu zakladni vec: pokud u  necoho nezname vysvetleni, neznamena to, ze je pravdive prvni, co nekdo placne. Nefunguji negativni dukazy (dokazte mi, ze to nebyl Astar Seran). Naopak by meli predlozit pozitivni dukazy (Zde predkladame dukazy, ze to byl Astar Seran). Jak se rika: "Vyjimecne tvrzeni vyzaduje vyjimecne dukazy".

Myslim, ze seriozni, vedecky myslici clovek, nema problem rict: "Nevim, jak toto funguje, nemam to podlozene" To je pristup, kdy je schopen pozdeji, pod dukazy, prijmout na faktech zalozenou teorii, ze se jedna o podvod / Astara Serana / dosud neznamy prirodni jev.  Vedecky uvazujici clovek zaroven operuje s pravdepodobnosti: "je pravdepodobnejsi, ze toto bylo zpusobeno clovekem (podvrh) nebo neznamym prirodnim jevem, nez Astarem Seranem nebo treba demonem 3. sfery pekla." To ale samozrejme neznamena, ze to nejpravdepodobnejsi je pravda.

Mej jsem na to prikladovy clanek.. v jiz neexistujicim blogu :-)

0 0
možnosti
R

rudaz

11. 8. 2011 20:31
Re: pro zahado- a ufo-logy

Čímž potvrzujete, že věda přináší jen vysvětlení dějů, nikoliv jejich pochopení. O kruzích více v "Detektoru: na ČT 2. Museli zakázat vysílání, Sisyfos či Sysifos(sami nevědí) si postěžoval Radě TV.

Ale později se archívy otevřou a bude líp.R^

0 0
možnosti
JG

centaur gama

11. 8. 2011 11:20
Per z Bologni a Martin V2

jsou jedna osoba. Viz příspěvek Martina V2 v 11:15.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

11. 8. 2011 11:27
Re: Per z Bologni a Martin V2

Martine, tak tohle uz je paradni paranoia, co rikate? ;-D

0 0
možnosti
MP

Martin V2

11. 8. 2011 10:53
Oznámení a varování

Rozeběhla se tu diskuze na téma mikrovlny, mikrovlnky a jejich rozebírání a ozařování věcí.

Chtěl bych všechny důrazně varovat, proti jakýmkoliv pokusům s mikrovnkama nebo magnetronama z nich vymontovanýma!!!!!!

Jde opravdu o zdraví a o život!!!!;-€

0 0
možnosti
MP

Martin V2

11. 8. 2011 11:03
Re: Oznámení a varování

A ještě dodatek s tím klesáním výkonu se čtvercem vzdálenosti.

Asi Vám to paní učitelka špatně vysvětlila, ale to se týká všesměrového prostorového vyzařování - co nejjednodušeji vysvětleno - ty "paprsky" se od sebe v prostoru postupně vzdalují a tak na plochu o stejném rozměru dopadá menší množství paprsků, když se to umístí dál od zdroje. Příklad fontánka stříkající vodníma tryskama do kruhu - čím jste od kruhu dále, tím více místa je mezi jednotlivými proudy vody.

Ovšem, když použijete usměrněný paprsek jeho intenzita neslábne, opět příklad s vodou - z trysky voda stříká stále se stejnou intenzitou a nebýt brždění kapek vzduchem, může letet se stejnou intenzitou až do nekonečna.

0 0
možnosti
H

hanick

11. 8. 2011 10:39
pozor na technické hlouposti s VF zářením

Hlavně byste ještě měl vysvětlit, jak dostanete z mikrovlnky VF záření do okolí s tím inzerovanmým výkonem. Jenom malá připomínka - nezapomeňte na sestup výkonu se čtvercem vzdálenosti od zdroje + ještě pár technických problémů, na které zde není prostor.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

11. 8. 2011 10:55
Re: pozor na technické hlouposti s VF zářením

Viz nize... ALE OPAKUJI, NEZAHRAVEJTE SI S MIKROVLNNYM ZARENIM, JDE O ZIVOT!!!

0 0
možnosti
T

Tonička

11. 8. 2011 10:38
Cha, cha, cha...

RvMikrovnlku pod paži a vběhněte do pole! ;-Dhttp://www.kruhy-v-obili.cz

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

11. 8. 2011 10:56
Re: Cha, cha, cha...

A Tonicka, dobry den, rad Vas tu vidim, bude legrace, ze?

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

11. 8. 2011 10:37
Kunc patří do Kosmonos nebo do Beřkovic

To co tady vyprodukoval v posledních 3 článcích, to je fakt na pořádnou ránu do palice, aby se mu v ní rozsvítilo. Nebo naopak ještě víc zatemnilo, aby dal konečně pokoj.

0 0
možnosti
SK

Standa K.

11. 8. 2011 16:36
Re: Kunc patří do Kosmonos nebo do Beřkovic

argumenty či důkazy nula, není bohužel o čem diskutovat, snad příště :-)

0 0
možnosti
H

hanick

11. 8. 2011 10:34
Váš článek beru jako parodii a provokaci

protože jako seriózní úvahu o agrosymbolech a jejich tvorbě bych ji musel přiřadit k někomu s IQ 75. Tak jsem pouze s úsměvem prolistoval diskusní reakce. Někteří vám na to skočili a začali polemizovat.  Tohle byste nemohl myslet vážně a jestli, tak jste si raději měl prostudovat pár věcí kolem tohoto fenoménu. Jsou jednoznačně ohrazující kritéria, které každý tento symbol musí splňovat, aby byl zařazen mezi "pravé" (píši to do uvozovek, protože i potom pouze kroutíme hlavami a držíme v rukách věcné důkazy, které nerozluštíme, protože na to zkrátka nemáme).

Neumíme změřit energii, která by takhle působila a vy s tou mikrovlnkou jste si udělal pořádnou reklamu. Je  možné, že vám v budoucnu přibude přezdívka podobného zaměření. Hlavně byste ještě měl vysvětlit, jak dostanete z mikrovlnky VF záření do okolí s tím inzerovanmým výkonem. Jenom malá připomínka - nezapomeňte na sestup výkonu se čtvercem vzdálenosti od zdroje + ještě pár technických problémů, na které zde není prostor.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

11. 8. 2011 10:46
Re: Váš článek beru jako parodii a provokaci

K prve casti Vaseho prispevku nema smysl cokoliv podotykat - to je vec viry. K mikrovlnce - ale prosim Vas, TOHLE NENI NAVOD, JAK BLBNOUT S MIKROVLNAMI, JE TO SKUTECNE NEBEZPECNE A MUZE JIT O ZDRAVI NEBO O ZIVOT! Pokud se dobre do mikrovlnky podivate, zjistite ze zdroj mikrovln je k vlastni troube pripojen hranatou rozsirujici se trubkou. Ta slouzi jako vlnovod a zaroven jako zaric. jeji geometricke rozmery ladi vzajemne impedance zdroje a kavity (trouby) aby nedochazelo ke zpetnemu odrazu mikrovln  na konci zarice a tim ke snizeni ucinnosti. Pokud by se odstranil pojistny spinac, ktery zdroj vypne v pripade otevreni dvirek, mikrovlnka bude pracovat i otevrena. stejnym zpusobem lze donutit zdroj pracovat i mimo mikrovlnku. Pokud na misto zakriveneho  hranateho trychtyre mikrovlnky ke zdroji prilozite hranatou trubku vhodnych rozmeru zakoncenou opet hranatym trychtyrem vhodneho tvaru a rozmeru, bude z nej vychazet kolimovany svazek mikrovlnneho zareni v podstate ohraniceny v prostoru.

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

11. 8. 2011 10:24
K smíchu, mladíku.

Požadujete odpovědi a sám neodpovídáte. Již včera jsem se ptal proč u převážné většiny symbolů žádnž traktor není viditelný (Tedy stopa středem); vy plácáte něco o 99,9%. Máte na to přesvědčivý důkaz?

0 0
možnosti
MP

Martin V2

11. 8. 2011 10:36
Re: K smíchu, mladíku.

Namátkou jsem otevřel některé galerie http://www.google.cz/search?q=kruhy+v+obil%C3%AD+foto&hl=cs&client=opera&hs=XMm&rls=cs&channel=suggest&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RZRDTsDLJsfHswbyudGvBw&ved=0CBsQsAQ&biw=1646&bih=967

Všude jsou traktorové stopy. Asi budete muset to svoje tvrzení podložit nějakou fotkou.

Osobně neznám pole, po kterém by nejezdil traktor, ale třeba mě utlučete argumentama.

0 0
možnosti
S

Světlonoš

11. 8. 2011 10:03
-

pisete "proc ani u jednoho", "proc u 99%". Ty cisla mate nejak zduvodnene, podlozene, nebo jsou to vase domnenky?

0 0
možnosti
SK

Standa K.

11. 8. 2011 16:52
Re: -

prohlédl jsem na netu co je k dosažení... budu rád za každý odkaz na obrázek který tyto čísla zpochybňuje, máte nějaký takový ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.