Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TD

"Znovu upozorňuji – zajímají mne pouze DŮKAZY, DŮKAZY, DŮKAZY, DŮKAZY a ještě jednou DŮKAZY (vědecká studie, pokus na myších, konkrétní podrobná kauza), různé „řeči kolem“, teorie, úvahy a empírie nikoliv."

Hmm, co na to říct? Když jste líný si důkazy obstarat sám, tak budete muset trochu přitlačit. Abyste rozuměl - PRACHY, PRACHY, PRACHY, PRACHY a ještě jednou PRACHY. Za Vašich ubohých 10 tisíc tak určitě někdo pojede do Afriky fotit padesát goril, co zařvaly na ebolu... ;-D

2 0
možnosti
Foto

J22a64k77u21b 39R61o53t86h

26. 8. 2016 7:40

Pro pána Boha, o čem by s vámi měl někdo diskutovat? To se dá dělat v situaci, kdy jsou na obou stranách relevantní podložené argumenty. Nikoliv tehdy, když jeden z diskutérů (vy, aby bylo jasno) předhazuje jen neověřené (neověřitelné) bláboly. Pak to není diskuse, ale klauniáda. Taková ta, kdy na jedné straně je postava v kostýmu s červeným nose, co říká "Páne šiditeli, ten slon se vejde tady do tý láhvičky, račte zhasnout lustřík, bude sukces..." ;-O

3 0
možnosti
MC

No pokud hladovku berete jako hlavní léčbu smrtelných chorob, tak bude vždy účinná. Mnoho odborníků řadí smrt na úroveň dokonalého vyléčení.

1 0
možnosti
Foto

Hladovka, respektive správněji pust, nebo změna stravovacího režimu může pomoci, protože představuje pro tělo určitý šok, co může zvrátit některé procesy v něm probíhající.

0 0
možnosti
JV
Foto

Má zřejmě hodně peněz a rozhodl se je rozházet mezi prostý lid.

3 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.