Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Rakovina, plíseň, plíseň, plíseň

Motto : není onkologického pacienta aby neměl tělo prolezlé plísněmi. Je smutné, že toto "následková" medicína vůbec nevidí a tudíž ani neřeší...

Jak jsem uvedl v článku Větrání nebo rakovina, musíte si vybrat rakovina začíná u přidušených buněk, nemajících dostatek přírodního kyslíku ke své existenci. To je následně vede ke "změně jídelníčku", začnou zkvašovat sacharidy. Vedle nedostatečného množství záporně ionizovaného kyslíku v bezprostředním okolí člověka má rakovina ještě velkého spojence v "přidušování buněk" v plísních, kvasinkách. Plísňová či mykotická onemocnění jsou zcela omylem považována za kožní onemocnění, ve skutečnosti jde o velmi interní onemocnění, zejména střev...

Naše "následková" medicína tento problém řeší po svém, sestrojí "dělo na kvasinky" místo aby hledala příčinu a jejím nalezením samovolné vyřešení problému. Ale jak jsem už jsem uvedl v předchozím článku o nepatentovatelnou léčbu není zájem, neudělují se granty na její výzkum, "dělo" vypadá líp.

nebo jiný příklad...

RAKOVINA PENISU

Příčiny dle medicíny: Velmi důležitou příčinou je nedostatečná hygiena. Pod předkožkou vzniká bělavá páchnoucí hmota neboli tzv. smegma. Pokud se toto smegma nechá pod předkožkou hromadit a neodstraňuje se, může to u některých jedinců vést ke vzniku rakoviny. Toto je podpořeno faktem, že rakovina penisu se téměř vůbec nevyskytuje u židů a u muslimů. Součástí jejich náboženských rituálů je totiž obřízka. Při obřízce se odstraní předkožka, která překrývá žalud penisu. Žalud se tak obnaží a mnohem lépe se udrží jeho hygiena. To má očividně vliv na ochranu před rakovinou penisu.

Bohužel medicínu už jaksi nenapadne, že už tvorba toho smegma prostě není normální a co už vůbec netuší, že je to projev právě pomnožených kvasinek... analogie s bakteriemi a viry - buď je můžete stále dokola hubit, tu "dělem" tu ATB nebo jim vzít to co je příčinou jejich množení (viz Zlatý bludný balvan pro oficiální (pa)vědu č. 9 - očkování a ATB jsou nezbytné, prosté že ?

pokračujme od penisu dále...

RAKOVINA DĚLOŽNÍHO ČÍPKU

Touto nemocí vůbec netrpí panny a jeptišky. Z toho se usuzuje, že významným faktorem je přenos "něčeho" od muže při nechráněném styku. Ale když medicína všechny ty vaginální mykózy (má je 3/4 žen) řeší mastičkama a čípkama či lékama "co ji mají zlikvidovat"... Opět - pouhé řešení následků onemocnění, příčina je někde úplně jinde, její léčbu ale nelze patentovat a tak smůla...

ale penis se nestrká jen do vagíny a do vagíny se nestrká jen penis...

RAKOVINA KRKU

K přenosu papillomavirové infekce dochází během sexu. To platí i pro nákazu úst, hltanu a hrtanu. „Hlavním rezervoárem papillomavirové infekce je genitální oblast. K nákaze může dojít při orogenitálním sexu.
Údajně byl popsán i vyšší výskyt orofaryngeálních nádorů u manželů žen s invazivním karcinomem děložního čípku,“dodává lékař.

Vypadá to, že člověk jako jediný tvor si bude muset odpustit sex bo ho jinak zlikviduje, hmm...

NAD DOPISY ČTENÁŘŮ

Opakovaně dostávám maily o radu co s rakovinou.

A na moji odpověď, ze které vybírám :

STEJNĚ tak důležité je ale podpořit zdravé buňky kyslíkem a to tím záporně ionizovaným viz třeba http://stanislavkunc.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=307318tedy - maximum času venku, v přírodě, hluboké dýchání (popisuji zde http://stanislavkunc.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=494052)
ve středověku považovali rakovinu za infekčníprotože si všimli, že postihuje celé rodiny... rodiny co málo až vůbec nevětraly a nepohybovaly se po venku... po pár letech přidušování si buňky řeknou "kašlem na to, jdem hledat nový zdroj energie" a sacharidy jsou po ruce... možno použít i saunování http://stanislavkunc.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=310166 či studenou sprchu jako pánové v prvním odkazu (http://stanislavkunc.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=470286)

dostávám následně podobnou odpověď

Potíž vidím v tom, že sice nyní snacha (24 let) bydlí u nás a s občasným pobytem u své matky,kde v pokojíčku byla na zdi černá plíseň. Ztropila jsem poprask a její příbuzní pokojíček přemalovali snad s použitím protiplísňových prostředků, snacha si ho vybavila novým kobercem a nábytkem. 

Když se plíseň zevnitř (jako důsledek nevhodné stravy) ještě podpoří plísní zvenku jde o smrtelnou kombinaci jak vidno schopnou ohrozit člověka již ve velmi mladém věku...

OSOBNÍ ZKUŠENOST

Jak už jsem v článku Rakovino, zničím tě ! napsal, rakovina mi vzala oba rodiče. Oba moji rodiče byli bohužel vyznavači hesla "Smrádek ale teploučko", k větrání či dokonce procházkám v přírodě jsem je nedotlačil. Máma z bytu nevycházela krom nákupu de fakto vůbec, táta sice jo ale hodiny a hodiny trávil v důchodu po knihovnách a matrikách, dával dohromady náš rodokmen. Jedli samozřejmě dnešní běžnou vysokosacharidovou stravu. Oba silné známky zanešení plísněmi - málo až žádné zuby, suchá, praskající kůže, žluté ztvrdlé nehty atd. Bohužel více než vlastnímu synovi věřili těm, kterým umíral každý čtvrtý z nás na rakovinu před 30-50 lety stejně jako dnes (=nulový posun), jediné co se od té doby změnilo, že se snížil průměrný věk úmrtí na rakovinu, hmm.

Tedy - příčinou rakoviny je z 90% jiný životní styl než jaký jsme měli po milióny let naší evoluce a rozhodně se nebude příroda a její zákony přizpůsobovat nám ale my se budeme  muset přizpůsobit jí.

JE OPRAVDU TAK TĚŽKÉ POCHOPIT A  AKCEPTOVAT, ŽE KDYŽ ORGANISMU PO NĚKOLIKA MILIONECH LET Z 90% ZMĚNÍME JEHO ŽIVOTNÍ PODMÍNKY, ŽE TO PROSTĚ NEUSTOJÍ, ŽE NEMÁ ŠANCI UDRŽET SE V KOLEJÍCH "ZDRAVÍ" ?

 * * *

JE PŘÍRODA A EVOLUCE OPRAVDU TEN  PRAVÝ DOKTOR NEBO JSME SPADLI Z MARSU A ŽIJEME NEZÁVISLE NA ZDEJŠÍM EKOSYSTÉMU A MŮŽEME ŽÍT Z 90% V JINÝCH PODMÍNKÁCH ?

* * * 

JE TAK "PADLÉ NA HLAVU", ŽE STAČÍ "JEN" DODRŽOVÁNÍ PODMÍNEK NĚKOLIKAMILIÓNOVÉ EVOLUCE, "POUHÉ" VYUŽÍVÁNÍ ZDROJŮ PRIMÁRNĚ POCHÁZEJÍCÍCH Z PŘÍRODY, STAČÍ "JEN" PŘESTAT KONZUMOVAT TO CO NEVYMYSLELA PŘÍRODA ALE ČLOVĚK ??

Pokud jste toho přesvědčení, že jsme součástí zdejšího ekosystému, že musíme respektovat přírodní a evoluční zákony hlasujte prosím pro video "Výživa nemocí"

grantové soutěži Nadačního fondu Neuron na podporu vědy a rozšiřujte dál, času je málo, hlasování končí 31. března. Je to zase možná na dlouhé roky šance aby se tyto záležitosti zviditelnili (spolupořadatelem soutěže je TV Prima ZOOM)  a dostali nejprve do veřejné diskuze, posléze do laboratoří a pak konečně i k pacientům. U nepatentovatelného způsobu léčby, u léčení zdarma prostě neseženete peníze na výzkum a vypracování studie která by přesvědčila i posledního nevěřícího Tomáše. Viz mých předchozích 5 pokusů o grant publikovaných pod názvem "Věda o tom, že "jste to co jíte" nemá ani páru, bohužel jí toto ani nezajímá.." I další můj pokus "Hledá se mecenáš nejdůležitější vědecké studie v celé historii lidstva" zůstal bez výsledku.

Je to šance aby už konečně medicína přestala zkoumat a řešit úplné blbosti a nepodstatné věci "jak odstranit NÁSLEDKY onemocnění" a zaměřit ji k tomu hlavnímu a podstatnému "jak odstranit PŘÍČINU onemocnění". Je to šance jak změnit současnou "následkovou" medicínu na "příčinovou".

Nazývat "léčbou" vyšmiknutí či spálení nádoru je více než cynické, vždyť je to obyčejná řezničina, absolutně nepostihující příčinu onemocnění, to snad vidí každý.

Je to šance jak vymazat rakovinu z jídleníčku "zubaté"

Autor: Stanislav Kunc | neděle 27.3.2016 14:44 | karma článku: 27,80 | přečteno: 3331x
  • Další články autora

Stanislav Kunc

30.000 mrtvých, 1.000.000 infikovaných.... na chřipku....

V době chřipkové epidemie umře u nás s pozitivní diagnózou na chřipku 10x víc lidí než s pozitivní diagnózou na Covid a žádné "manévry" se nekonají...

8.11.2020 v 19:46 | Karma: 8,95 | Přečteno: 218x | Politika

Stanislav Kunc

Infekční nemoci ve skutečnosti neexistují, na svět je přivedl člověk

Proč takové pandemie jako Covid-19, mor, malárie, SARS či ebola postihují z několika stovek tisíc živočišných druhů stále a jen Homo sapiens ?

29.9.2020 v 16:40 | Karma: 10,41 | Přečteno: 985x | Věda

Stanislav Kunc

Svobodné školství, bez vlivu politiků (demonstrace 16.5. v Brně)

V sobotu 16. května 2020 od 16 hodin proběhne v Brně po 30 letech pokus o postup na další level naší svobody. Tentokrát půjde o vyškrtnutí vedoucí úlohy politiků ve vzdělávání ze zákonů, ukončení vlády jednoho názoru v něm...

5.2.2020 v 18:54 | Karma: 3,80 | Přečteno: 99x | Diskuse| Politika

Stanislav Kunc

Věda je o přesnosti a důkazech

K pár námitkám (autoři Dana Tenzler, Jan Švadlenka, Michal Štajnrt, Jakub Bohoněk) v diskusích pod články na blogu jsem se dostal pozdě, diskuze byla adminem jiz uzavřená. A tak odpovídám tímto článkem.

14.10.2018 v 5:25 | Karma: 7,98 | Přečteno: 172x | Diskuse| Věda

Stanislav Kunc

Právo na svobodné nakládání se svým majetkem

Prubněme zda Ochránce lidských práv je hoden svého názvu. Komu to připadá jako dobrý nápad udělejte to jako já, bude - li nás víc je větší šance na vyvolání celospolečenské diskuze. ..

11.10.2018 v 5:11 | Karma: 9,08 | Přečteno: 135x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Co v EU prosadili čeští europoslanci? Nabíječky i Erasmus, připomínají se

28. dubna 2024

Premium V Bruselu a Štrasburku proběhlo v týdnu velké loučení. Ve stávajícím složení se totiž europoslanci...

Děti na Haiti cestou do školy překračují mrtvoly. Misie z USA líčí praktiky gangů

28. dubna 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Co mi vyprávěli po telefonu známí z Haiti, k nimž tam jezdím: školy a obchody se řídí podle toho,...

Zastřelili ho, pomočili a pověsili. Jak vznikla fotka mrtvého Mussoliniho

28. dubna 2024

Seriál Doufal, že uteče a i s milenkou dožije v bezpečí. To by se však víc než dvě dekády nesměl chlubit...

Hamás zveřejnil video Američana a Izraelce unesených v říjnu loňského roku

27. dubna 2024  19:18,  aktualizováno  21:55

Palestinské hnutí Hamás v sobotu zveřejnilo video zachycující dva z rukojmích, které uneslo při...

  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.