Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

agent_A54

19. 10. 2011 13:53
To mi připomíná jeden příběh

jak jakýsi mládenec za romantické noci ukázal své dívce na oblohu na mléčnou dráhu a řekl vidíš to? Tak to jsem tam nastříkal já!

0 0
možnosti

WetSinglet

18. 8. 2011 20:43
Re: Doporučení

take si myslim ze je to velmi dobry film...nekdo nekde argumentoval tim, ze kruhy se vice objevuji od 70.let 20. stoleti...mozna by stalo vzit v potaz dve data.....za prve ...prvni umela jaderna retezova reakce byla spustena v roce 1942...o 27 let pozdeji se zacali objevovat slozitejsi kruhy a ve vetsi mire....v roce 1974 byla odeslana zakodovana zprava o lidech a lidske civilizaci...za 27 let se objevila odpoved....myslim ze ani tohle neni myslenka k zahozeni.....

0 0
možnosti

pilnic

16. 8. 2011 0:22
Smysl článku?

Opravdu mi nějak uniká smysl článku... Ať už jsou kruhy pravé či falešné, myslím, že stopy traktorů s nimi nesouvisí. A protínat je musí vždy, pokud nejsou menší než 50m, což je odhaduji odstup těchto stop.... A zdá se, že ani lidští tvůrci si s nimi nepomáhají coby osou - stačí trochu zagooglit...

0 0
možnosti

Standa K.

4. 9. 2011 19:29
Re: Smysl článku?

tak po stéprvé :-)

žádná osa, žádné "nějaké stopy" ale VŽDY traktorová stopa STŘEDEM (!!!) obrazce.. stačí trochu zagooglit :-)

prostě si představte nedotčené pole plné traktorových stop, kde začnete s vyšlapáváním ? no, ve STŘEDU (!!!) obrazce který chcete vyšlapat, protože začínat jinde je několikrát těžší, máte málo času, bez použití světel atd. tedy začít STŘEDEM (!!!) obrazce je nezbytná nutnost (jste-li teda člověkem a poctivě vyšlapáváte - ale pravda technika jde nezadržitelně dál a lze očekávat i překonání tohoto)

jste-li ufounem či dokonce jen namířeným paprskem energie je to minimálně podivné, že vždy vede traktorová cesta STŘEDEM (!!!) obrazce¨

tolik ke smyslu článku :-)

0 0
možnosti

Tonička

13. 8. 2011 19:16
Připomínka astronomům a klubům skeptiků...

Zda jste náměsíční netuším - když tvrdíte, že běháte v noci po polích a šlapete kruhy v obilí - poskoky s prkny však máte na točeny na videu a umístěny na webech hvězdáren, ovšem tam je patrno, jen zkoušení hopknutí ve dne, abyste se zviditelnili. Ve dne si můžete opět hopknout u obrazce v Ďáblicích zítra - v neděli 14. 8. 2011 ve 13 hodin - bude mi ctí vás zviditelnit i ve sdělovacích prostředcích. Doufám, že se řádně na výkon připravíte, aby byl obrazec  důstojným obrazem naší vědy.VUž se těším!

0 0
možnosti

Tonička

16. 8. 2011 14:43
Re: Připomínka astronomům a klubům skeptiků...

Důstojnost naší vědy obhájena nebyla - hopkání v obilí se nekonalo - ani ve dne pod hvězdárnu nepřiběhnou hošíci astronomičtí, ne tak v noci.;-(

Jen skeptický kolega z blogu navštívil kruhy, aby je viděl konečně zblízka a měl příště o čem diskutovat, je to jeho hoby...:-)

0 0
možnosti

kareldrabek.blog.idnes.cz

13. 8. 2011 10:51
Kruhy šlape Tonička!

Vysoce pokročilá galaktická civilizace přece snadno ovlivní psychiku labilnějších jedinců. Náměsíčnictví je dávno známě a nikdo o něm nediskutuje. Tonička v noci vyráží do polí šlapat kruhy a ráno o tom už nic neví a může bádat.

Podobnou tragikomickou postavou je Čermák. Musí mít komplex z neznalostí a je schopen v podstatě opisovat vybrané bláboly. Jeho poslední objev, že žuly jsou radioaktivní, předčí všechny bláboly naší Toničky.

Je jen s podivem, že admini tohle ještě považují za vědu.

1 0
možnosti

Eles

12. 8. 2011 12:02
:)

Tonička se úplně rozčílila a požaduje, aby jí někdo něco předváděl. "Ale z nás tu asi kruhy nikdo nešlape paní Toničko, my jsme jen badatelé jako Vy". Jen trochu míň zaslepení.

0 0
možnosti

Eles

12. 8. 2011 12:05
Re: :)

Ještě jsem zapomněl dodat. Jestli jste ale někdy vybádala něco převratného, čeho dávno není plný internet, tak to můžete zvěstovat a stanete se třeba badatelkou vyšší úrovně. Zatím to ale vypadá, že jste vybádala úplné kulové. Stejně jako třeba Libor Čermák, který bádá již 20 let.

0 0
možnosti

Martin V2

12. 8. 2011 12:01
Pěkná diskuze

Škoda, že jsem to tu nemohl sledovat online. Naštěstí tu zůstalo moje dvojče Petr z Bologni.:-)

0 0
možnosti

Standa K.

12. 8. 2011 10:46
Pozvání

Děkuji všem argumentačně diskutujícím za jejich příspěvky a zvu všechny (včetně oponentů dodržujících alespoň základní pravidla slušného chování, o osobní urážky a napadání nestojím) co nebudou 21. 12. 2012 trávit v protiatomovém krytu v tento den do Brna na džus.

Protože podle mne tento i následující dny se celkem houby stane (už teď jsem zvědav jak se s tím záhadologové vyrovnají - můžem pokecat u toho džusu ;-)) krom přirozených projevů vrcholící sluneční aktivity.

0 0
možnosti

lomihnát.

12. 8. 2011 12:26
Re: Pozvání

Na džus?

To už tam v Brně nemáte ten dobře ufachčené škopek?;-)

0 0
možnosti

Standa K.

12. 8. 2011 10:34
Mezigalaktická výzva

Milí Ufoni,

vaše informační médium - obilí, jak určitě i vám neušlo, se již značně zprofanovalo, na každý váš vzkaz lidi vytvoří 50-100 napodobenin. A my to pak neumíme od sebe rozeznat...

Určitě i vy si hlídáte poměr náklady/užitek a v tomto případě jde o naprosto neefektivní činnost (až vám na to přijde nějaká kontrolní komise ještě by jste mohli za "mrhání svěřenými prostředky" mít opletačky). Aby jste odstínili tento informační šum a zamezili zbytečnému mrhání energií navrhuji vám nadále své vzkazy zobrazit třeba v souvislé sněhové pokrývce. To lidi (zatím) nezvládnou a tím zamezíte dezinformacím.

Nebo mi prostě napište na mail jestli teda víte co to je :-)

0 0
možnosti

Tonička

11. 8. 2011 23:09
Vyrazte od hvězdárny v Ďáblicích do pole a předveďte se!!!

V neděli odpoledne přijdu na kontrolu a chci Vás vidět v poli! "Galileovy měsíce Jupitera" jsou jednoduché dílko - předvedete mi jeho miniaturní kopii. Ne v noci pánové - kdoví, kdo to tvoří a Vy se tím camcáte. V neděli odpoledne, hned po obídku, ať máte dosti sil a elánu. Ve 13 hodin sraz  u hvězdárny a přiklusat s "pomůckami" k obrazci! V rukou nákres miniatury s rozměry a dáte se do díla.  Zdokumentujeme vaše hopkání i výsledek úmorné činnosti - uvidíme, zda konkurujete Vesmířanům se ctí.8-o:-)V

0 0
možnosti

markyz.Gero

11. 8. 2011 23:14
Re: Vyrazte od hvězdárny v Ďáblicích do pole a předveďte se!!!

paní učitelko na vaše rozkazy není nikdo zvědavý vy přiběhnete sama a ráda ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.