Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

Zdravím Vás, pane Kunci,

na Vámi odkazovaný text jsem se podívala a pečlivě si přečetla i diskusi, která ale ukazuje dost jednoznačně, že nejsem ve svém skepticismu vůči Vám ojedinělá - právě naopak; podobně, ne-li stejně se na Vaše texty dívají i účastníci diskuse. A já se jim ani nedivím, protože Vaše texty jsou skutečně jednostranné, často si pro rozhořčenou kritiku vybírají texty, kterým podsunují jiné závěry, než které z nich plynou a Vaše kritika pak vychází z jejich nepochopení a nikoliv z jejich věcné nesprávnosti. Konkrétně Váš odkaz na článek kritizující omezování ovoce kvůli hrozbě obezity ukázal, že článek pouze popisuje přeměnu jednoho jednoduchého cukru v jiný a pro lékaře, který se v rámci svého studia zabýval i biochemií je na rozdíl od Vás naprosto srozumitelný a k žádnému omezování ovoce ho nevede. Jak už jsem napsala dřív, zaměřte se na skutečně systematické studium jevů, které kritizujete, a brzy pochopíte, že Vaše kritika vychází spíše z Vašich neznalostí nebo příliš povrchních znalostí toho, co kritizujete. Aby kritika měla smysl, musí kritik o předmětu vědět nejméně tolik jako kritizovaný. Tuto podmínku nesplňujete.

1 0
možnosti
SK

na mail mi přišlo viz výše, ale žádný důkaz jsem tam nenašel a tak nemám na co reagovat.... k tomu snad jen upřesnění - ze všech vědeckých hoaxů ten o ovoci je opravdu ten nejméně závažný nejde přímo o život, pojďme se věnovat hlavně těm dalším. Že " článek pouze popisuje přeměnu jednoho jednoduchého cukru v jiný" píšu i já - http://stanislavkunc.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=546066 "ok, ty studie nehovoří přímo o ovoci" nicméně jsem nezaznamenal jedinou veřejnou námitku některého z vědců proti výrokům lékařů v tomto směru a k čemu mi je taková věda která když už náhodou je v něčem přesná tak si neumí svoji práci před veřejností obhájit ?? K čemu platím vědu která dobře ví, že slazené nápoje dětem nepatří ale do mé dcerky ve státní (!) školce lijou iba len slazený čaj ? viz http://stanislavkunc.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=200071 copak děti těch vědců do školky nechodí nebo co ? A k těm závažnějším kausám - který vědec se ohradil "ale mi na ne/účinnost hladovky na léčbu raka nemáme žádnou studii či pokus", "my na účinek radonu s prokázáním jeho škodlivosti nemáme žádnou studii", "ale my jsme neviděli jedinou mrtvou gorilu v divočině". K čemu mi je taková věda která neumí "udržovat pořádek" ve veřejně přístupných informacích ovlivňujících milióny ??

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s tvrzením, že po ovoci se netloustne ... za předpokladu, že se jí "na lačno" :)

2 0
možnosti
Foto

To dietisti vysvetluji takto:

Ovoce, pokud je jime na lacno je rychle stravitelne a zdrave. Proto bychom je meli jist minimalne 1/2 hodiny pred jidlem a minimalne 2 hodiny po jidle.

Stihli lide maji zpravidla rychle traveni. Pokud nekdo sni hlavni jidlo s masem, jehoz straveni trva dele, a hned po tom jidle ovoce, tak mu to ovoce zustane dlouho v zaludku a ve strevech, dokonce tam muze i zkvasit a vzniknout tak alkohol, a toto je nezdrave.

2 0
možnosti
JH

Otevíráte diskusi - země se zachvělal

3 0
možnosti
FV

Máte recht, pane Kunci. Na zlomenou nohu je nejlepší odvar z přesličky a pavouků, ať mi někdo dá důkaz, že není.

3 0
možnosti

Fááákt? A nevíte nějaký zaručený recept na člověčí blbost? To byste bral určitě Nobelovku, Františku!:-))))))))

0 0
možnosti
Foto

Pane Kunci, ze všeho nejvíc mi připomínáte prvňáčka, který se včera naučil počítat do deseti a dnes tvrdí, že objevil chybu v teorii relativity nebo Heisenbergově principu neurčitosti a umíněně dupe nožičkou, že mu nikdo nechce podat důkaz, že nemá pravdu. Možná by nebylo špatné začít si opakovat přísloví. Jedno takové říká "Nenadávej na zrcadlo, když máš křivou hubu." A aby (při Vašem zjevně nepříliš dobrém chápání psaného textu) nedošlo k mýlce, neberte to jako narážku na svůj vzhled, ten kritizovat nechci.

2 0
možnosti
PD

P32e87t33r 42D34o50b54r73ý

27. 8. 2016 14:57

Pana Standu jste vystihl naprosto dokonale. Před časem chtěl od lidí vybírat peníze za to, že jim následně pošle soubor pdf se zaručenou dietou po které zmizí jejich psychiatrická diagnóza. Když žádné peníze nedostal, tak žádná dieta nebyla a pan Standa zůstal u svojí profese prodavače zmrzliny afšeho mraženého bez vlastního krámu a mrazáku. Prostě koupit a prodat a ani se toho nedotknout.

0 0
možnosti
Foto

Nabízím 10.000,- Kč za důkaz toho, že prokazatelnost důkazů p. Kroupy jsou prokazatelné :-)

1 0
možnosti
Foto

pardon - p. Kunce

0 0
možnosti
RJ

Terminální stádium rakoviny je většině případů spojeno s výrazným nechutenstvím, takže ti nemocní téměř nepřijímají potravu a velmi výrazně zhubnou. Ale zpátky na nohy je tahle "hladovka" rozhodně nepostaví...

0 0
možnosti
Foto

Chcete důkazy? Já mám o nich jasno. Každý z vašich článků je důkazem, že lidská hloupost je nezměřitelná...:-)

1 0
možnosti
Foto

Je snazší věřit než myslet a případně hledat odpovědi, viďte? ;-)

0 0
možnosti

Můžete mi někdo říct; autor je ředitel zeměkoule?:-)))

0 0
možnosti
Foto

Jistě, a ještě přilehlého vesmíru:-)

2 0
možnosti

Nedivte se, že vám nikdo nepíše. Většina lidí už to vaše trollení ignoruje. O diskuzi nestojíte a svou nabídku odměny stejně nemyslíte vážně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.